ارغوانی۷۹ مدیر عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 2669 عنوان نکنید اینکارو آقا نکنید ! | مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 60 پست کاری نکنید با آدمای زندگیتون ک ن یلدا واسشون مھم باشہ ن عید ن تولد ن ھیچ کوفت دیگہ ای دل نشکنیدنکنید اون دنیایی ھم ھست خدایی ھم ھست زندگی کسی رو تلخ نکنید یلداتون مبارک ❤ خدایا ! ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام! و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی! خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم! مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚 1399/09/30 | 18:25 24 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gh73 عضویت: 1399/03/14 تعداد پست: 22480 درست میگید موافقم صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
sare97 عضویت: 1397/05/15 تعداد پست: 1335 https://birds-money.biz/?i=129850كسب درآمدفقط با بازی کردن100%واقعی با برداشت آنیمن خودم امروز ثبت نام کردم تا ببینم خدا چی بخواد ☺️😉 ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﻣﻰ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﺗﺎ ﻧﻮﺭ الله ﺭﺍ ﺑﻪ ﮔﻔﺘﺎﺭ ﺑﺎﻃﻞ (ﻭ ﻃﻌﻦ ﻭ ﻣﺴﺨﺮﻩ) ﺧﺎﻣﻮﺵ ﻛﻨﻨﺪ ﻭ ﺍﻟﺒﺘﻪ الله ﻧﻮﺭ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻫﺮ ﭼﻨﺪ ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﺧﻮﺵ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ، ﻛﺎﻣﻞ ﻭ ﻣﺤﻔﻮﻅ ﺧﻮﺍﻫﺪ داشت.
نوید_امیدی عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 2839 من متنفر نیستم زیاد این مناسبتا مهم نیست مهم اینه آدم همیشه سالم و سلامت باشه آقا هستم...اگر با حضور آقایون توی سایت مشکل داری و یا کلا با جنس مذکر مخالفی لطفا ریپ نزن و با من همکلام نشو ...دشمن جنسیت زدگی
ارغوانی۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 2669 https://birds-money.biz/?i=129850 كسب درآمدفقط با بازی کردن100%واقعی با برداشت آنی من خودم امروز ... ھوم🙂 خدایا ! ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام! و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی! خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم! مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚
ارغوانی۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 2669 من متنفر نیستم زیاد این مناسبتا مهم نیست مهم اینه آدم همیشه سالم و سلامت باشه سالم و سلامت و خوشحالاینا دلخوشیای کوچیکہ ک ھمینارم ازمون گرفتن خدایا ! ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام! و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی! خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم! مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚
sare97 عضویت: 1397/05/15 تعداد پست: 1335 ھوم🙂 چیکار کنیم شاید دستمون یه جا بند شه ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﻣﻰ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﺗﺎ ﻧﻮﺭ الله ﺭﺍ ﺑﻪ ﮔﻔﺘﺎﺭ ﺑﺎﻃﻞ (ﻭ ﻃﻌﻦ ﻭ ﻣﺴﺨﺮﻩ) ﺧﺎﻣﻮﺵ ﻛﻨﻨﺪ ﻭ ﺍﻟﺒﺘﻪ الله ﻧﻮﺭ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻫﺮ ﭼﻨﺪ ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﺧﻮﺵ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ، ﻛﺎﻣﻞ ﻭ ﻣﺤﻔﻮﻅ ﺧﻮﺍﻫﺪ داشت.
نیکو___________ عضویت: 1399/09/23 تعداد پست: 75 من که یلدا ملدا برام فرق نداره.خودم به تقویم دارم که هر روزش یه مناسبت واسه ضد حال دارم.انقده خوبه😄
نوید_امیدی عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 2839 سالم و سلامت و خوشحال اینا دلخوشیای کوچیکہ ک ھمینارم ازمون گرفتن کی ازت گرفته؟ آقا هستم...اگر با حضور آقایون توی سایت مشکل داری و یا کلا با جنس مذکر مخالفی لطفا ریپ نزن و با من همکلام نشو ...دشمن جنسیت زدگی
ارغوانی۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 2669 نبود بچه تو زندگیم اینکارو با من کرده 😭😭😭😭😭 عزیز دلم 😔از خدا میخوام صدای دلتو ھر چہ زودتر بشنوہ ی بچہ ی سالم و صالح بذارہ تو دامانت غصہ نخور رو کن ب درگاہ خودش خدایا ! ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام! و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی! خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم! مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚
ارغوانی۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 2669 چیکار کنیم شاید دستمون یه جا بند شه انشالاا خدایا ! ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام! و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی! خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم! مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚
رهاجون123456 عضویت: 1399/06/14 تعداد پست: 1438 عزیز دلم 😔 از خدا میخوام صدای دلتو ھر چہ زودتر بشنوہ ی بچہ ی سالم و صالح بذارہ تو دامانت&nb ... فدات عزیزم خدا از دهنت بشنوه دلم خیلی گرفته😞😞😞😞
ارغوانی۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 2669 من که یلدا ملدا برام فرق نداره.خودم به تقویم دارم که هر روزش یه مناسبت واسه ضد حال دارم.انقده خوبه😄 منم 😄 خدایا ! ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام! و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی! خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم! مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚
ارغوانی۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 2669 کی ازت گرفته؟ 🙂 خدایا ! ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام! و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی! خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم! مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚
ارغوانی۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 2669 فدات عزیزم خدا از دهنت بشنوه دلم خیلی گرفته😞😞😞😞 خدا صداتو میشنوہ مطمئن باش خدایا ! ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام! و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی! خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم! مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚