2777
2789
عنوان

نکنید اینکارو آقا نکنید !

663 بازدید | 60 پست

کاری نکنید با آدمای زندگیتون 

ک ن یلدا واسشون مھم باشہ 

ن عید 

ن تولد 

ن ھیچ کوفت دیگہ ای 

دل نشکنید

نکنید 

اون دنیایی ھم ھست 

خدایی ھم ھست 

زندگی کسی رو تلخ نکنید 

یلداتون مبارک ❤

خدایا !                                                                    ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام!                          و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی!                            خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم!                                مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚

منم از همه مناسبتا از جمله تولدم و روز زن و روز دختر و سالگردم متنفرم

کاربری برای دو نفره جهت اطلاع کاراگاه ها .و خانومی که بهم تهمت دروغ گویی میزنی مگه من تلپیک جنجالی میزنم نهایت تاپیکای این کاربری برای کنکور و روابط با همسره دیگه اینهمه تهمت و قضاوت برای چیه 😑   نی نی سایتی ها با ارزش ترین ادمایی هستن که اطرافم داشتم و به مهربونیتون هیچ جای دیگه ای نیست دوستتون دارم ❤🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم از همه مناسبتا از جمله تولدم و روز زن و روز دختر و سالگردم متنفرم

من ن از مناسبتا 

از بعضی آدما متنفرم 

ک نمیذارن آب خوش از گلومون برہ پایین 

ب خداوندی خدا 

ک اون دنیا 

یقشو ول نمیکنم 

خدایا !                                                                    ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام!                          و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی!                            خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم!                                مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚
خدا این کارارو با قلب من کرد!☺

نمیدونم چی بگم واقعا💔

من ن از مناسبتا  از بعضی آدما متنفرم  ک نمیذارن آب خوش از گلومون برہ پایین  ب خداو ...

ولی من عاشق ادمی ام که این مناسبتارو بهم زهر میکنه💔

کاربری برای دو نفره جهت اطلاع کاراگاه ها .و خانومی که بهم تهمت دروغ گویی میزنی مگه من تلپیک جنجالی میزنم نهایت تاپیکای این کاربری برای کنکور و روابط با همسره دیگه اینهمه تهمت و قضاوت برای چیه 😑   نی نی سایتی ها با ارزش ترین ادمایی هستن که اطرافم داشتم و به مهربونیتون هیچ جای دیگه ای نیست دوستتون دارم ❤🥰

من دقیقا به این نقطه رسیدم 

ازهمه مناسبتا متنفرمممممم 

به خاطر توقعات بسیار زیاد یه نفر 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 
منم تو همه مناسبتا یه خاطره لعنتی دارم!تقویم تموم شد!😄😄😄😄

از اول نداشتیم ک ساختن ولی 

خاطرات عذاب آورو

من دقیقا به این نقطه رسیدم  ازهمه مناسبتا متنفرمممممم  به خاطر توقعات بسیار زیاد یه نفر& ...

من انقدر بی تفاوتم ک خودمم میترسم از این حالم

اره دیگه.همشم بعد ازدواج!لامصب رکورد داره!

من ک مجردم اینم 

ببین بعد ازدواج چی میشم 

من انقدر بی تفاوتم ک خودمم میترسم از این حالم

هعیییی خدا باعث بانی تمام این حس های بد و لعنت کنه 

مگه از اول این بوده 

یه سری این بلا رو سر ادم میارن 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 
هعیییی خدا باعث بانی تمام این حس های بد و لعنت کنه  مگه از اول این بوده  یه سری این بلا ...

آرع واس من ی نفرہ 

زندگیمو جھنم کردہ 

خدا نگذرہ از سر تقصیراتشون