2777
2789
عنوان

دورهمی مو فرفریای خوشکل 🥰🥰😘❤❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 34 پست
خیلی خشکش نکن وقتی ازش اب میچکه و خیسه خیسه صافش کن بزار خشک شه 

من اصن خشک نمیکنم وقتی خیسه روغن میزنم باز بهتره بعد میبافم ولی ی چیزی مثل موس مو یا ماسک موی خوب

هنوز پیدا نکردم😅

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

آخ آره🥺

بزرگترین مشکل زندگیم فقط موهامه😭

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مو فرفری ها وقتی میخواید برید بیرون چی به موهاتون میزنید ؟ 

خدایا ،                                                                  حرام کن بر دل های ما اندوه دنیا را                                                                                                      برای کشف اقیانوس های جدید ، باید جرئت ترک ساحل را داشت ؛ این دنیا ، دنیای تغییر است نع        تقدیر .
برعکس من صاف میکنم موهامو هی

خیلی سخته ابجی یه کم عرق کنی یاازحموم درمیای پف میکنه مدام بایدحالت بدی

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
بزرگترین مشکل زندگیم فقط موهامه😭

جدی این که مشکل نیست😂😂

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر

من موهام فر درشته... معمولا برا مهمونیا بعد حموم یه ذره خشکش میکنم شونه میکنم کم کم حالت میگیره فر میشه براقش میکنم تافت میزنم و تامام 😁دیگه جلوش هم بستگی ب خودت داره میتونی بالا جمش کنی میتونی فرق بزنی... خودم جلوی موهامو فرق میزنم میپیچونم 

کلا موی فر خودش قشنگه نیاز ب مدل نداره حتی شلختشم خوبه

من اصن خشک نمیکنم وقتی خیسه روغن میزنم باز بهتره بعد میبافم ولی ی چیزی مثل موس مو یا ماسک موی خوب ه ...

من موهام فره ولی اصلا وز نیست صافه صاغه از اون نظر شاید شامپوت بده مارک شامپوت چیه

من موهام فره ولی اصلا وز نیست صافه صاغه از اون نظر شاید شامپوت بده مارک شامپوت چیه

برا منم وز نیست ولی گاهی پف میکنه بدم میاد

شامپوم گیاهیه 

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

مال من موج داره تو حالت عادی بلند دیده نمیشه ولی وقتی اتو مو میزنم تا پایین کمرم میوفته

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        
جدی این که مشکل نیست😂😂

ابجی هربارازحموم درمیام اگه سشوارنکشم افتضاح میشه من خسته شدم😢

من موهام فر درشته... معمولا برا مهمونیا بعد حموم یه ذره خشکش میکنم شونه میکنم کم کم حالت میگیره فر م ...

اره پریشون دل میبره😝

خوشبحالت من پوله پول

ایشالابهش میرسی گلم .موهم توزیبایی تاثیرداره بعضی هاازحموم درمیان موهاشون تکون نمیخوره نیازی به سشواروحالت دادن ندارن افسوس میخورم😢