2777
2789
عنوان

اگه همسرتون یه اشتباه کنه و پشیمون بشه..

| مشاهده متن کامل بحث + 1052 بازدید | 84 پست
اعتراض نمیکنه چرا عوض شده ی

چرا من ٧ سال خوش خدمتی کردم و چشم گفتم بخاطر یه دعوایی ک شد و هرچی خواسس گفت و به خانواده ها کشید کلا عوض کردم خودمو قبلا بی اون میمیردم الان واسم مهم نیست بود و نبودش قبلا بهترین غذا میذاشتم جلوش الان اول خودم میخورم بعد اون قبلا میگفت ندارم میگفتم اخی میسازم الان بگه ندارم میگم پس بشین خونه سرکار نرو من بدونم واقعا نداری😊😊😊

همش میگه اون رفت یکی دیگه امد دوسش دارم ولی دیگه نشون نمیدم احترامم بیشتر حفظ میشه 

قبلا زور میزدم وقت دعوا جاش جدا نشه ولی واقعا الان اصلا اسم این چیزا رو نمیارم من میرم میخوابم نیم ساعت نشده اونم میاد😂😂

بابام بهم گفت تو دعوا وقتی طرف حرفی میزنه و واکنش نشون میدی میشه نقطه ضعفت ولی وقتی بی محلی میکنی و انگار نیست بدتر از صدجور حرفه گفت قهر نکن فقط سنگین شو الانم میفهمم بهترین کار دنیاست 

این کاربری سوم منه دیگه خطی ندارم که عضو بشم دوتا دیگه سر هیچ و پوچ ترکید شب خوابیدم صبح دیدم نیست امیدوارم باز نترکم😐😐😐هرانکس نان دهد دندان دهدیکمی غیر باوره ولی چه کنیم باید خودمنو گول بزنیم
نمیدونم چجوری بگم عزیزم بخاطر اشتباه و کوتاهی خودم اونم اشتباه ازش سرزد،البته نه در حد خیانت ولی مق ...

خب پس تو دلت بگو مقصر من بودم.اونو ببخش.از خودت و خدات بخاطر این اشتباه معدرت خواهی کن.(کتاب محدودیت صفر ,بخون)(جلد دومش هم حضور در وضعیت صفر)

بعدم سعی کن دیگه فکرش رو نکنی

اصلا,اصلا ,اصلا

زندگی عین درختی که بستگی به دو طرف داره

اگر یکی بهش اب و کود بده و یکی نده رشد نمیکنه.و خراب میشه

باید دو طرف بهش برسن.

دو طرف برا زندگی تلاش کنن,ببخشن همو.,به هم انرژی مثبت بدن

تا زندگی بشه زندگی

من میگم تو مشکلات زندگی دو طرف به یک اندازه مقصرن.وگرنه اون مشکل بوجود نمبومد

ممنون عزیزم.همچنین💎

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا من ٧ سال خوش خدمتی کردم و چشم گفتم بخاطر یه دعوایی ک شد و هرچی خواسس گفت و به خانواده ها کشید کل ...

اونجا که گفتی همیشه میگه اون رفت یکی دیگه اومد جاش و دوست دارم و من... 

متوجه نشدم 

برام دعا کنید لطفا 🙏🙏🙏هیچ وقت تا حالا احساس خوشبختی نکردم. دعا کنید زندگی م جوری بشه که میخوام.... ان شاء الله شمام هرچی از خدا میخوای ن بهتون بده و ب مراد دلت ون برسین 

بنظرم کسایی که میگن خیانت رونمیبخشیم شاید توموقعیت نبودن خواهرم بخشید شوهرش رو نمیخوام بجای شوهرش بگم الان پاک شده    ولی گاهی بخاطر مسائلی لال وکر و کور میشی  انشاءالله کسی درک نکنه خودم بحث میکنم درموردش پاهام سست میشه

خب پس تو دلت بگو مقصر من بودم.اونو ببخش.از خودت و خدات بخاطر این اشتباه معدرت خواهی کن.(کتاب محدودیت ...

مرسی از حرفای قشنگت عزیزم♥️♥️از همین الان شرو‌کردم و از الانم دارم نتیجه شو‌میبینم با حرفاتون♥️نمیدونم چجوری تشکر کنم ازتون

برای هم خوب بخواهیم،همین کار کوچیک از یاد رفته...♥️
چرا من ٧ سال خوش خدمتی کردم و چشم گفتم بخاطر یه دعوایی ک شد و هرچی خواسس گفت و به خانواده ها کشید کل ...

منم تقریبا مثل شمام 

ولی شوهرمن انقد درک نداره بگه اخلاقش عوض شده خودم کردم

میگه لابد یکی یادت میده

برام دعا کنید لطفا 🙏🙏🙏هیچ وقت تا حالا احساس خوشبختی نکردم. دعا کنید زندگی م جوری بشه که میخوام.... ان شاء الله شمام هرچی از خدا میخوای ن بهتون بده و ب مراد دلت ون برسین 
اونجا که گفتی همیشه میگه اون رفت یکی دیگه اومد جاش و دوست دارم و من...  متوجه نشدم

منظورم اینه الانم مثل سابق دوستش دارم ولی دیگه نشون نمیدم این دوست داشتنو تو دلم نگه داشتم این بی محلی ها باعث شده احترام بزاره بهم بیشتر محبت کنه

این کاربری سوم منه دیگه خطی ندارم که عضو بشم دوتا دیگه سر هیچ و پوچ ترکید شب خوابیدم صبح دیدم نیست امیدوارم باز نترکم😐😐😐هرانکس نان دهد دندان دهدیکمی غیر باوره ولی چه کنیم باید خودمنو گول بزنیم
منم اگه کسی به خاطر اشتباهم بخااد مدام سرکوفت بزنه سررررد میشم وقتی قرار نیست کنار کسی ارامش داشته ب ...

دقیقا واسه همین چیزا بود که همسرم اشتباه کرد

میگفت ارامش میخام چیزی ک‌من نمیدادم بهش🤦🏻‍♀️هرروز کارم دعوا بود باهاش

مرسی از حرفای قشنگت عزیزم♥️♥️از همین الان شرو‌کردم و از الانم دارم نتیجه شو‌میبینم با حرفاتون♥️نمیدو ...

فداتشم.❤💜

فقط دعا کن.خدا شغلی که میخوام.شرایطش جور بشه برم سرکار.❤

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
منم تقریبا مثل شمام  ولی شوهرمن انقد درک نداره بگه اخلاقش عوض شده خودم کردم میگه لابد یکی یاد ...

واس منم بعد دعوا اینجوری شدم میگه خانوادت یادت دادن 

منم برگشتم درجوابش گفتم پس ٧ سال هرکار دلت خواسته با من کردی ینی خانوادت یادت دادن ینی مادرت یادت داده دیگه دهنشو بست😂😂

منظورم اینه الانم مثل سابق دوستش دارم ولی دیگه نشون نمیدم این دوست داشتنو تو دلم نگه داشتم این بی مح ...

ولی من واقعا دیگه شوهرمو دوست ندارم 

واس منم بعد دعوا اینجوری شدم میگه خانوادت یادت دادن  منم برگشتم درجوابش گفتم پس ٧ سال هرکار دل ...

میتونی بگی چ کارا کرد 

توبه گرگ مرگه یعنی چی؟

یعنی ادم کار اشتباهی رو یکبار انجام بده برا دفعات بعد سختی اولین بارو دیگه تجربه نمیکنه براش راحتتره پس نوعا بعد مدتی تکرار میکنه مخصوصا کسی که بخشیده بشه دیگه محافظه کار تر میشه 

فداتشم.❤💜 فقط دعا کن.خدا شغلی که میخوام.شرایطش جور بشه برم سرکار.❤

حتما حتما♥️واست امروز ختم برمیدارم دوست عزیز

به نیت همه ی دوستانی که کمکم کردن تو این تاپیک امروز ختم برمیدارم که به حاجتشون برسن♥️♥️

ممنون از همتون♥️♥️♥️