2777
2789
عنوان

اگه همسرتون یه اشتباه کنه و پشیمون بشه..

| مشاهده متن کامل بحث + 1052 بازدید | 84 پست
حتما حتما♥️واست امروز ختم برمیدارم دوست عزیز به نیت همه ی دوستانی که کمکم کردن تو این تاپیک ...

مرسی مهربون❤

کتاب هایی هم که گفتم بخون.

من خودم دارم پاکسازی میکنم به روش اون کتابا

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما عزیزم یادداشت کردم بخونم😘

اینجا بزن هر دوتا جلدش هست.تو کادر سبز

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
میتونی بگی چ کارا کرد 

شوهر من اهل خیانت و دود و دم و رفیق بازی نیست خداروشکر 

ولی خیلی اذیت کرد خیلی زور میگفت توهمه چی حرف خودش بوده پدرمو اذیت کرد خیلی با حرفاش با کاراش 

هییییییی نبش قبر فایده نداره ولی از یه جاهایی باید عین خودشون شد

این کاربری سوم منه دیگه خطی ندارم که عضو بشم دوتا دیگه سر هیچ و پوچ ترکید شب خوابیدم صبح دیدم نیست امیدوارم باز نترکم😐😐😐هرانکس نان دهد دندان دهدیکمی غیر باوره ولی چه کنیم باید خودمنو گول بزنیم
سلام  چقدر خوبه  کسی از کاری پشیمون باشه و بخواد کارشو جبران کنه  و‌چقدر بده کسی بخ ...

مرسی که با حرفاتون روشنم کردین مهربونا

از صبح خیلی بهترشدم

واست کلی دعا میکنم عزیزم♥️

برای هم خوب بخواهیم،همین کار کوچیک از یاد رفته...♥️
شوهر من اهل خیانت و دود و دم و رفیق بازی نیست خداروشکر  ولی خیلی اذیت کرد خیلی زور میگفت توهمه ...

شوهر من م اهل خیانت نیست 

اوایل خیییییلی دوستش داشتم ولی با کاراش خودشو از چشم انداخت الان ازش متنفرم ولی دارم تحمل میکنم نمیتونم طلاق بگیرم فعلا ازدواج دوممه طلاق سخته برام 

عیبمو ب روم میاره 

از نقطه ضعف م سو استفاده میکنه 

طمع ب پولم داره 

برام دعا کنید لطفا 🙏🙏🙏هیچ وقت تا حالا احساس خوشبختی نکردم. دعا کنید زندگی م جوری بشه که میخوام.... ان شاء الله شمام هرچی از خدا میخوای ن بهتون بده و ب مراد دلت ون برسین