2777
2789
عنوان

اگه همسرتون یه اشتباه کنه و پشیمون بشه..

| مشاهده متن کامل بحث + 1052 بازدید | 84 پست
یاد اوری کن 

چرا 

برام دعا کنید لطفا 🙏🙏🙏هیچ وقت تا حالا احساس خوشبختی نکردم. دعا کنید زندگی م جوری بشه که میخوام.... ان شاء الله شمام هرچی از خدا میخوای ن بهتون بده و ب مراد دلت ون برسین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا یادآوری کنه

ببین یاداوری کنی شوهر خیلی خوبی میشه چون همش ناراحته و اینا واس همین عذاب وجدان داره

نکنی پشیمون میشی

چون یهو یه بحثی پیش میاد اگه اون سرکوفتی که میزنی مال خیلی وقت پیش باشه و داغ نباشه اصلا تاثیری نداره

اگه مرتبا یاداوری کنی که ناراحت شدی به وخامت وضع پی میبره و وقتی تو دعوا هم همینو گفتی زبونش بسته میشه چون میدونه چقدررر این موضوع مهمه

حالا از من گفتن

(خوبه مجردم و این همه ایده دارم)

ولی تو توجه نکن که مجردم منطقی فکر کن ببین واقعا درست میگم یا نه

نیا بگو چون مجرده اصن هیچی حالیش نیست

این همونه کپیش کردم
بخند! کہ ماه رقیب میخواد.(من مجردم تیکر رسیدن به اهداف جدیدمه)
دقیقا همینیه که شما میگی،یه جاهایی میگه دیگه خسته شدم،دیگه چجوری بهت ثابت کنم🤦🏻‍♀️

اره.یه اشتباه کوچولو کردم.همه جوره نشون دادم که غیر عمدی بوده.اتفاقی بوده.و خواستم از کس دیگه, مراقبت کنم که خودم کباب شدم

باورش نشد

والا دیگه خسته شدم.

دیگه دوسش ندارم

فقط عین مرده متحرکم.

نقاب دارم انگار.از درون مردم.ولی سعی میکنم بگم بخندم.شوخی کنم

ولی همش تقش بازی کردنه

اگر شرایط جدایی داشتم.میرفتم.دیگه ذره ای دوست داشتن و وابستگی نمونده

شماهم تمومش کن کاراتو.نمیدونم چیکار کرده.ولی وقتی پشیمونه و داره براش تلاش میکنه.کوتاه بیا.ببخش

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
من شوهرمو به خاطر کارایی که کرده بخشیدم چون خیلی پشیمون شد و خودشو ثابت کرده بهم. ولی همه کاراش تو ...

چ حرفای قشنگی زدین♥️♥️

برای هم خوب بخواهیم،همین کار کوچیک از یاد رفته...♥️

اگر اون اشتباه خیانت باشه هررررگز نمیبخشم چون خیانت کار هرگز درست نمیشع

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

اشتباه کرد. بدترین اشتباهی که یه مرد در حق زنش می تونه انجام بده. واقعا هم پشیمون شد. منم بخشیدمش و دیگه حرفی ازش نمی زنم. چون می دونم خودش شرمنده میشه. ولی من هر روووووز تو دلم یادآوریش می کنم و می شکنم

من به شخصه بی تفاوت میشم ینی دیگه نه مثل سابق محبت میکنم نه خوش خدمتی ولی همش تو سرش نمیکوبم بلاخزه ...

اعتراض نمیکنه چرا عوض شده ی

برام دعا کنید لطفا 🙏🙏🙏هیچ وقت تا حالا احساس خوشبختی نکردم. دعا کنید زندگی م جوری بشه که میخوام.... ان شاء الله شمام هرچی از خدا میخوای ن بهتون بده و ب مراد دلت ون برسین 
اره.یه اشتباه کوچولو کردم.همه جوره نشون دادم که غیر عمدی بوده.اتفاقی بوده.و خواستم از کس دیگه, مراقب ...

نمیدونم چجوری بگم عزیزم

بخاطر اشتباه و کوتاهی خودم اونم اشتباه ازش سرزد،البته نه در حد خیانت ولی مقصرش خودم بودم

بازم شوهرم تو سرم نزد ک مقصر تو بودی و خودش کار اشتباهشو جبران کرد

با حرفاتون خیلی ب خودم اومدم ممنون ازت

امیدوارم خوشبختی و‌ارامش به زندگیت برگرده عزیزم

چون باید یادش باشه ک تو یادته اون قضیه رو و رنج میبری ازش تا تکرار نکنه

ا اگه اهل تلافی و سو استفاده باشه

میکنتش نقطه ضعف و ازش سو استفاده میکنه 

ببین یاداوری کنی شوهر خیلی خوبی میشه چون همش ناراحته و اینا واس همین عذاب وجدان داره نکنی پشیمون می ...

ممنونم گلم درست ه 

ولی شوهرم من بدونه از چی ناراحت میشم همونو میکنه نقطه ضعف م و ازش سو استفاده میکنه 

شوهرش؟

اره

ممنونم گلم درست ه  ولی شوهرم من بدونه از چی ناراحت میشم همونو میکنه نقطه ضعف م و ازش سو ...

عزیزم امضاتو خوندم از ته دل واست دعا کردم خوشبختی و‌ارامش داشته باشی تو زندگیت♥️