2777
2789
عنوان

اگه همسرتون یه اشتباه کنه و پشیمون بشه..

| مشاهده متن کامل بحث + 1052 بازدید | 84 پست

ببین یاداوری کنی شوهر خیلی خوبی میشه چون همش ناراحته و اینا واس همین عذاب وجدان داره

نکنی پشیمون میشی

چون یهو یه بحثی پیش میاد اگه اون سرکوفتی که میزنی مال خیلی وقت پیش باشه و داغ نباشه اصلا تاثیری نداره

اگه مرتبا یاداوری کنی که ناراحت شدی به وخامت وضع پی میبره و وقتی تو دعوا هم همینو گفتی زبونش بسته میشه چون میدونه چقدررر این موضوع مهمه

حالا از من گفتن

(خوبه مجردم و این همه ایده دارم)

ولی تو توجه نکن که مجردم منطقی فکر کن ببین واقعا درست میگم یا نه

نیا بگو چون مجرده اصن هیچی حالیش نیست

بخند! کہ ماه رقیب میخواد.(من مجردم تیکر رسیدن به اهداف جدیدمه)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس نبخشیدی بخشش یعنی کلا ببخشی و دیگه هم ب روش نیاری تو سرش نزن سرخوردگی باعث میشه ازت دل زده شه ...

کاملا درست میگین😑👌🏻

برای هم خوب بخواهیم،همین کار کوچیک از یاد رفته...♥️

من معتقدم وقتی یبار راهو کج رفته پ بازم کج میره شاید یه مدت آدم شه ولی باز کرم های تو اونجاش شروع ب اذیت کردنش میکنن 

همیشه هم بهش گفتم یبار چیزی ببینم نمیبخشم نمیتونم ببخشم 

پس نبخشیدی اول ببخش و دومم دیگه به روش نیار درسته اشتباه کرده. ولی صبرشم حدی داره دیگه وقتی ببی ...

دقیقا همینیه که شما میگی،یه جاهایی میگه دیگه خسته شدم،دیگه چجوری بهت ثابت کنم🤦🏻‍♀️

اگرقرارباشدنبخشم،توی سرشان هم نمی زنم،بسیارکارناپسندوزشتی است. اماهمیشه بخشیده ام اگرکاری کرده باشن ...

چنین گمان میبرم که شما دبیر ادبیات فارسی باشید ، آیا چنین است ؟! 🤔

خدارامی شناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد

احتمالأ اشتباه خیلی بزرگی کرده که اینطوری می‌کنی و هنوز نتونستی فراموش کنی 

باهاش صحبت کن بهش بگو از نظر منطقی می‌دونم این حرکت دیگه تکرار نمیشه من الان بهت اعتماد دارم و صداقت گفتارت باور دارم ولی دست خودم نیست نمیتونم فراموش کنم همش میترسم و احساس امنیت روانی ندارم به نظرت چه راه حلی وجود داره که این افکار از ذهنم بره بیرون ؟ 

اگر مسأله خیانت مطرحه بهش میتونی پیشنهاد بدی که همه اموال رو به نامت بزنه و حق طلاق بهت بده اگر این کار رو بکنه قطعا حداقل الان دیگه تصمیم به تکرار کارش نداره و می‌دونه اگر تکرار کنه همه چیزو از دست میده حس امنیت روانی هم به تو میده 

اگر مسأله ساده تر از این حرفاست ولی نمیتونی فراموش کنی برو پیش روانکاو

من به شخصه بی تفاوت میشم ینی دیگه نه مثل سابق محبت میکنم نه خوش خدمتی ولی همش تو سرش نمیکوبم بلاخزه ادمه پیغمبر زاده ک نیست 

نه شوهرم نسبت به همه همینم واسشون خوبم تا وقتی خوب باشن ولی وقتی ببینم دارن سو استفاده میکنن درظاهرباهاشون خوبم ولی دیگه کارام از ته دل نخواهد بود براشون

این کاربری سوم منه دیگه خطی ندارم که عضو بشم دوتا دیگه سر هیچ و پوچ ترکید شب خوابیدم صبح دیدم نیست امیدوارم باز نترکم😐😐😐هرانکس نان دهد دندان دهدیکمی غیر باوره ولی چه کنیم باید خودمنو گول بزنیم
ببین یاداوری کنی شوهر خیلی خوبی میشه چون همش ناراحته و اینا واس همین عذاب وجدان داره نکنی پشیمون می ...

نه عزیزم این چ حرفیه حرفاتون درست و بجاست♥️

ببخش ولی یاداوری هم کن ولی غیر مستقیم ولی حتماااا یاداوری کن

چرا یادآوری کنه

برام دعا کنید لطفا 🙏🙏🙏هیچ وقت تا حالا احساس خوشبختی نکردم. دعا کنید زندگی م جوری بشه که میخوام.... ان شاء الله شمام هرچی از خدا میخوای ن بهتون بده و ب مراد دلت ون برسین 

من شوهرمو به خاطر کارایی که کرده بخشیدم چون خیلی پشیمون شد و خودشو ثابت کرده بهم.

ولی همه کاراش تو ذهنمه و با پاداوریش خودم خیلی اذیت میشم.

مثلاچند ماه فکرمو درگیر میکنه بعد شوهرم میگه احساس میکنم یه موضوعی پیش اومده میخوای تنهایی حلش کنی.

اگه چیزی هست بگو.

بعد منم بهش میگم امانه مثل دعوا و سرکوفت. فقط گریه میکنم و میرم بغلش درد دل میکنم.

بهشم گفتم اصلا سرکوفت نیست فقط درد دله چون دوست ندارم کسی از زندگیم سر در بیاره. باید با خودت صحبت کنم.

ولی تو دعوا اصلا و ابدا حرفی از کارایی که کرده و پشیمون شده نمیزنم.

خدایا خودت بچه هامو حفظ کن و همیشه سلامت باشن.