الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من هرگز از رحمتخدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
دقیقا دخترم من هم تو همین سن ایقد اذیتم میکرد ک گریه میکردم.الان ک وارد پنج سال شده عالی شده.واسش فیلم بگیر کسرگرم باشه.دفترنقاشی ومدادرنگی واسش بگیر.خیلی سرگرمش کن ک انرژیش تخلیه بشه
😐ببین روزی هزار بار شکر کن ک مجبور نبودی ی عالمه خرج کنی و حسرت بچه ب دلت باشع و کلا کفه ترازوت خالی باشه و حرف بشنوی و دوم میلیون هابار شکر کن ک بچه هات سالمن و جلو چشمت اب نمیشن
خدا خودش تو قران فرموده ب هرکس هر جنس اولاد ک بخواد میدع پس دست من وشما نیس
ولی حقیقت چیز دیگه هست اگه قراره فقط دوفرزند داشته باشی همجنس بودن خیلی خیلی بهتره مثلا دو خواهر بهتر همو درک میکنن و تازه بعد ازدواجشون ارتباطشون بیشتره تا دوتا غیر همجنس