2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو بهترین بیمارستان زایمان کردم. کلا یه چیز کوچیک هم به عنوان کادو برام نگرفت تشکر هم نکرد . الان سه ماهه که گذشته ولی اون بیتوجهیش و بی تفاوتیاش یادم نمیره . شب قبل زایمانم الکی گفت ای وای برات گل نگرفتم گفتم فردا میگیری دیگه بعدشم الکی گفت رفتم باز نبود کلا قصد گل گرفتن نداشت

چقدر خوووووب

پول نداشتم به شوهرمم میگفتم بریم بخریم میگفت خودم میگیرم 

من 20 سالمه خیلی آرزو ها داشتم ولی اون خیلی خیلی بی ذوقه خسیسه . نمیدونم چیکار کنم 

پول نداشتم به شوهرمم میگفتم بریم بخریم میگفت خودم میگیرم  من 20 سالمه خیلی آرزو ها داشتم ولی ا ...

میدونم چی میگی ،منم انشاالله چند هفته دیگه زایمان دارم ،ولی میدونم هیچی نمیگیره چون پول نداره ،حسشم نداره ،تا الان ک هیچی سورپرایزی از طرف شوهرم نشدم هروقتم زبون باز کردم گفت حق داری ،ولی من پول نداشتم 

میدونم چی میگی ،منم انشاالله چند هفته دیگه زایمان دارم ،ولی میدونم هیچی نمیگیره چون پول نداره ،حسشم ...

مال من پول داره ولی چیزای اضافه پول خرج نمیکنه دلم بیشتر از این میسوزه اگه پول نداشت به خدا مشکلی نداشتم . ایشالا به سلامتی زایمانی عزیزم و قدمت نی نی براتون خوش و پر روزی باشه

خب گلم همینکه تو بهترین بیمارستان زایمان کردی خودش خیلی خوبه 

خودش بچه میخواست با اینکه یه ماه بود عروسی کرده بودم حامله شدم . من سنم کم بود میترسیدم باید هم میبرد بهترین جا

مال من پول داره ولی چیزای اضافه پول خرج نمیکنه دلم بیشتر از این میسوزه اگه پول نداشت به خدا مشکلی ند ...

اینم ی جوره ،خلاصه همه یجوری در عذابن ،مرسی از دعای قشنگ ،انشااللع زندگی شمام ب دلخواه دلتون باشه