2777
2789
عنوان

بیاین از بدجنسایی ک در حق خانواده شئهر کردید بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 47 پست

😑😑به نظرم اونی که میخواد  بختشو با ادرار باز کنه و شوهر کردن و نکردنش لنگ  ادرار یکی دیگه س حقشه 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی بار میخاستیم بریم بیرون

مادرشوهرم زنگ‌زد ک بیاین منو ببرین خونه اجیم

شوهرمم سر خرو کج کرد ننشو ببره

خلاصه شرو کردم غر زدن ک اره تو همش خالتو میبری اینور اونور چی میشد بیان مامانتو ببر

تو این همه وار واسه خالت کردی

اقا رسیدم دم در خونه مادرشوهر

شوارم با توپ پر رفت با مامانش دعوا کرد و نزاشت بره خونه اجیش

ک اره اونا اگ دوس داشتن بری میومدن دنبالت

بعدم به من گف تو پرم‌کردی ک‌اینجور کردم

اخه واقعا دیگ‌تحملم سر اومده بود انگاز شوهرم تاکسی تلفنیه

حتی وقتی میخاستیم بریم تفریحم باید اول کارا اونو نیکرد

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵
حالم بهم خورد. اه یه ادم چقدر میتونه خرافی باشه که ادرار بریزه رو سرش

بخدا کلیییی بهش گفتم گفتم اینا دارن فقط بخاطر پول میگن این چرندیاتو،گفت ن تو اینطور میگی ادرار واسم نیاری

بزرگترین بدجنسی ک کردم این بود ک ی روز با مادرشوهرم رفتیم خرید از ی روسری ک من خوشم اومده بود خوشش ا ...

من پسرم بزرگ بشه و زن بگیره،خدا شاهده ببینم عروسم موزی هستش،بلایی سرش میارم که تا اسم منو بشنفه بلرزه.خودم البته مادرشوهرم از اوناست‌.ولی عروسها هم خدایی کم نمی‌ذارن.یکیش خودم

من مادرشوهر یاخواهرشوهرام حرفی بهم بزنن ک ناراحت بشم ب شوهرم میگم واونم میره گله ویکم دعوا..نمیدونم بدجنسیه یانه ولی مادرشوهرم گفت توام ک هرچی بت میگن سریع میری ب حسین میگی..منم گفتم اگه میدونید اشتباهه ک نمیخوایین پسرتون بفهمه خو بهم نگید

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊
حالا کسیم مشتاق دیدنتون نیس بخدا

چی میگی شما؟

تو از دل پر عقده کسی خبر نداری چرا الکی حرف میزنی 

دل اون شخص پراز عقده است دنبال بهانه است برای طعنه زدن ب حساب زرنگیش میزاره 

وقتی بهش جواب نمیدم بیشتر رو میکنه وقتی ججوابش میدم ذوق میکنه

ی ادم غیرقالل تحمل ک راهی نداره بجز کم کردن رابطه باهاش

بهم ثابت شد ک احتیاج داره ببینتت و عقده گشایی کنه

شماکه جای من نیستی چرا تمسخر میکنی

انسانیتی نیست وقتی کار انسانها کشتن بچه هاست
من پسرم بزرگ بشه و زن بگیره،خدا شاهده ببینم عروسم موزی هستش،بلایی سرش میارم که تا اسم منو بشنفه بلرز ...

اگه مادر عاشق پسرش باشه هیچوقت حتی هیچ شرایطی کاری نمیکنه عروسش بلرزه

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
😂😂😂😂اره والا.خودمم عروسم.ولی اخه عروس بود و نبودش چه اهمیتی داره.نیاد راحتترم هست خانواده شوهر

والا مخصوصا این عروسایی ک توهم دارن کی هستن

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
من پسرم بزرگ بشه و زن بگیره،خدا شاهده ببینم عروسم موزی هستش،بلایی سرش میارم که تا اسم منو بشنفه بلرز ...

مگه جنگه ؟

دلت میاد آرامش پسرت و زنش به هم‌بزنی 

موزی باشه ببینه کی بیشتر اذیت میشه