2777
2789

اول خودم...

بچه ها من ی خواهرشوهر دارم خییییییلی بدجنس و حسود هست و واقعا اذیتم کرد و زندگی رو بهم زهر کرد،منم سنم کم بود نمیتونستم جلوش وایسم،تا اینک چندسال گذشت و بزرگ شدم😀

ی روز خواهرشوهرم اومد گفتن دعا نویس گفته منو طلسم کردن ک ازدواج نمیکنم و باید ادرار دختر بچه زیر دوسال بریزم رو سرم ک باطل شه(من اونموقع خواهرزادم14ماهه بود)گفتش ادرار بچه خواهرتو بریز تو پلاستیک بیار واسم

منم هرچقد بچه رو میگرفتم ک ب زور مجبورش کنم ادرار کنه تو پلاستیک نمیشد ک نمیشد،بچه میترسید،گریه میکرد،و واقعا اذیت میشد و ترس اذیتش میکرد طفلی،گفتم نمیشه،گفت برو بابا تو نمیخوای واس من کاری کنی،تو از من بدت میاد و این حرفا،گفتم بخدا بچه میترسه اخه اون ک زبون نداره بگه جیش دارم پلاستیک بگیرم زیرش،گفتش تو نمیخوای وگرن میشه،برا ی ادرارهم خسیسیت میشه و نمیخوای من شئهر کنمو خوشبخت شم حسووود و کلی بارم کرد

منم دیگ صبرم سر اومد،ادرار خودمو ریختم تو پلاستیک بهش دادم😐😐😐(مجبووووورم کرد)

ریخت رو سرشو طلسم باطل شد😂😂😂😂

روز بعدش اومد کلی بوسیدمنو و گفت ک بعد اینک ریختم احسااااس کردم بدنم سبک شده و طلسم باطل شده!😂

بچه ها نمیدونم چجور تلقینی کرد ک س ماه بعد ازدواج کرد😂😂😂

الان یکی دو سال گذشته،یهو یادم اومد گفتم بگم براتون،شما هم اگ دارین بگین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با اجازه اسی عزیز واسه حل مشکلم صلوات بفرستین

خدا جونم ممنونم بابت دوقلو های نازی که بهم هدیه دادی دختر و پسر نازم 😍😘 دعا کنید واسم که امضاء به زودی واقعی بشه و خدا لطفش رو شامل حالم کنه یه دوقلو فرشته بهم بده اگر دوست داشتی برای من و همه منتظرا صلوات بفرست😊 

من جز خوبی کاری نکردم 🙂 البته جوابشو برعکس دیدم 

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍
بنظرم بهترین انتقام اینه ک اصلن خونشون نری...

حالا کسیم مشتاق دیدنتون نیس بخدا

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت