2777
2789
عنوان

یه لحظه کمکم کنید چی جوابی بدم

3180 بازدید | 164 پست

سلام دوستان عشقم که رفته یه استوری گذاشته که زن ها یک دفعه نمیروند اول سرد میشن بعد بی احساس میشن بعد نا امید میشن و میرن میشه کمکم کنید چی بگم که برگرده؟😭

بخدا من هیچی براش کم نذاشته بودم همه جوره عاشقش بودم و مجنونش بودم دیوانه وار دوسش داشتم و دارم اما خودش رفت قربون صداش بشم که دلم تنگ شده واسه صداش کمکم کنید شاید ریپلای به این استوریش بتونه برش گردونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون عشقققققق نیست ک اگ بود نمیرفت چرا دوستدارین برین سمت کسی ک نمیخادتون

من که میخوامش . پدرش مخالفت کرد یک شبه و انتظار داشت من برم به پاش بی افتم که مادرم نذاشت مگر نه رفته بودم

شما جای من بودید بعد ۸ ماه یه خبری ازش میشد و اینو میگفت چیکار میکردین

من دخترم

شما یه مرد هستید با کوهی از غیرت و غرور

اگه اون دختر واقعا میخواست با شما ازدواج کنه تو این مدت ۸ماه از دوری شما دور از جونش دق کرده بود

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
اصن جواب نمیداد قبلا بلاکم کرده بود. اصن وقتی پی ام میدم جواب نمیده که بخوام باهاش حرف بزنم

ولش کن اون اگه دوستت داشت نمیرفت 

مث خودش باش بی محلش کن استوری هاشو نگاه نکن بلاک کن 

سالی می گذرد و سالِ دیگری از راه می رسد و همه چیز در تو زشت تر و پلیدتر می شود "وطنم"...محمود درویش
من که میخوامش . پدرش مخالفت کرد یک شبه و انتظار داشت من برم به پاش بی افتم که مادرم نذاشت مگر نه رفت ...

هیچکس ارزش نداره ب درک ک رفته بره ببینم میخاد شاهزادش با اسب سفید میاد 

🤦‍♀️شما مردی پس چرا من فکرکردم این متنو ی دختر نوشته😳فقط میتونم بگم یکممممممم غرور

من هیچ وقت خودمو واسه عشقم نگرفتم و جلوش مغرور نبودم پیش بقیه سنگین ترینم اما برای اون نه و نمیتونم

کار شما از بیخ اشتباه بوده که با جنس مخالف دوست شدین الآنم بهتره هیچ کاری نکنید و بیش ازین خودتو خوار نکنی 

آرزوی سلامتی،عاقبت بخیری،ثروت،فرزند سالم و صالح،عافیت برای هممممه ،💙💚💛🧡
من دخترم شما یه مرد هستید با کوهی از غیرت و غرور اگه اون دختر واقعا میخواست با شما ازدواج کنه تو ا ...

خدا نکنه . من انتظار داشتم حداقل به باباش بگه این پسره که پاشد اومد خواستگاری و شرطی نبود قبول نکنه رو دوسش دارم