2777
2789
عنوان

یه لحظه کمکم کنید چی جوابی بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3191 بازدید | 164 پست
خب حالا گیرم دختره برگشت و شما دوباره باهم دوست شدید و به ازدواج ختم شد  شما واقعا یه عمر می ت ...

بهش گاهی فکر میکنم و میبینم . وقتی کنارم باشه هیچی دیگه برام مهم نیست. اون فقط باشه من همه چی رو تحمل میکنم

بهش گاهی فکر میکنم و میبینم . وقتی کنارم باشه هیچی دیگه برام مهم نیست. اون فقط باشه من همه چی رو تحم ...

بخدا بعداز بهم رسیدن تون و فروکش کردن عشقتون

اون وقت چشماتون به واقعیت ها باز میشه

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا بعداز بهم رسیدن تون و فروکش کردن عشقتون اون وقت چشماتون به واقعیت ها باز میشه

بابام هم مث شما یه چیزایی رو ریز بینانه میدید و میگفت اون موقع مثلا باباش یه بار توی جلسه خواستگاری گفت من داماد پولدار میخوام که بابام توی راه برگشت گفت این حرفش به من برخورد پسرم ببین اونا ماشینشون پژو بود ما با تویوتا اومدیم در خونشون فکر میکنن ما اینو گدایی کردیم. خونه های محلشون نصف قیمت خونه محل ما نیست. تازه تو خونه داری که این روزای آرزوی جووناست. گفتم یه چیزی گفتند بابا شما جدی نگیرید.

بابام هم مث شما یه چیزایی رو ریز بینانه میدید و میگفت اون موقع مثلا باباش یه بار توی جلسه خواستگاری ...

چی بگم من به شما؟

خداروشکر پدرتون خیلی عاقل هستش

خواهش میکنم به حرفشون گوش بدید

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
چی بگم من به شما؟ خداروشکر پدرتون خیلی عاقل هستش خواهش میکنم به حرفشون گوش بدید

واقعا صمیمانه ممنونم از راهنمایی هاتون. خالصا ممنونم. دعا کنید یه اتفاق خوب برام بی افته

واقعا صمیمانه ممنونم از راهنمایی هاتون. خالصا ممنونم. دعا کنید یه اتفاق خوب برام بی افته

خواهش میکنم

دلم میسوزه برای زندگیتون دعا میکنم هر اتفاقی که خیر باشه و باعث خوشبختی تون بشه  که براتون پیش بیاد

خواهش میکنم دلم میسوزه برای زندگیتون دعا میکنم هر اتفاقی که خیر باشه و باعث خوشبختی تون بشه  ک ...

مرسی از شما یک دنیا ممنونم.چند روزه حالم بیشتر گرفته بود . از صمیم قلب از خدا میخوام الهی که شما هم همیشه خوشبخت باشید و کیف زندگیتونو ببرید.

مرسی از شما یک دنیا ممنونم.چند روزه حالم بیشتر گرفته بود . از صمیم قلب از خدا میخوام الهی که شما هم ...

خواهش میکنم 

سلامت باشید آقای محترم

به امید روزهای خوش

من تاپیک دیروز شما خوندم من خودم یه دخترم و عاشق 

اگه روزی بابام مادرم مخالفت کنن شهر بهم میریزم که به پسری که عاشقشم برسم حتی دل ندارم کسی پشت سرش حرف بزنه

رک بگم دختره نمیخوادت اگه میخواستت پافشاری میکرد برای شما

من تاپیک دیروز شما خوندم من خودم یه دخترم و عاشق  اگه روزی بابام مادرم مخالفت کنن شهر بهم میری ...

دقیقا منم همینجوری ام اینقدر زنگ زدم اما مگه جواب دادن اینقدر پیام دادم ولی مگه جواب دادن؟ تازه اونا جواب منفی دادن این چرا منو از توی فالوور هاش حذف کرد؟. اینقدر عاشقش بودم و هستم که چند ساعت حتی صداش رو نمیشنیدم گوشام بسته میشد. شبا هنوز قبل خواب تا عکسش رو نبینم نمیتونم بخوابم

اصلا این خانوم اگه واقعا عاشق واقعی بود اگه شما عشقش بودی از رفتار باباش باید ناراحت میشد که چرا سر بالا باهاتون حرف زد 

مگه فیلم هندیه که شما بری به پای باباش بیفتی ؟؟؟؟؟؟؟

اگه روزی پسر موردعلاقم بیاد بابام مخالفت کنه من اصلا نمیخوام به دست و پای بابام بیفته بلکه خودم بابام رو به هر قیمتی شده هر جوری شده آسمون و زمین به هم میدوزم و مجاب میکنم