2777
2789
عنوان

یه لحظه کمکم کنید چی جوابی بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3191 بازدید | 164 پست
من هیچ وقت خودمو واسه عشقم نگرفتم و جلوش مغرور نبودم پیش بقیه سنگین ترینم اما برای اون نه و نمیتونم

پس گاز بده برو جلو همین روند درپیش بگیر 😐😑دخترا از پسرای مغرور بیشتر خوششون میاد تا پسرای مثل شما 

خدا نکنه . من انتظار داشتم حداقل به باباش بگه این پسره که پاشد اومد خواستگاری و شرطی نبود قبول نکنه ...

خب به نظر شما چرا به باباش نگفته؟؟؟؟؟؟

بهتر نیست به جای احساستون با عقل تون تصمیم بگیرید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کار شما از بیخ اشتباه بوده که با جنس مخالف دوست شدین الآنم بهتره هیچ کاری نکنید و بیش ازین خودتو خوا ...

دوستش دارم هنوزم از روی دوست داشتن و عشق جلو رفتم و بس

گفتم بهش میگه روم نمیشد مگه میشه آخه این چه حرفیه

این حرف داره یه حقیقتی رو به شما نشون میده ولی شما به علت غلبه احساساتتون به عقل تون نمی خواهید قبول کنید

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
این حرف داره یه حقیقتی رو به شما نشون میده ولی شما به علت غلبه احساساتتون به عقل تون نمی خواهید قبول ...

دیدم استوری اش را میخواستم جواب بدم و بنویسم که ماندن بهانه نمیخواد ماندنی ها بی بهانه ماندنی اند و ماندگار.

دیدم استوری اش را میخواستم جواب بدم و بنویسم که ماندن بهانه نمیخواد ماندنی ها بی بهانه ماندنی اند و ...

لازم نیست بنویسید این حرف ها رو به خودتون ثابت کنید

چشماتون رو باز کنید

خواهش میکنم اون غرور و عزت نفس تون رو بیشتر از این نابود نکنید

لازم نیست بنویسید این حرف ها رو به خودتون ثابت کنید چشماتون رو باز کنید خواهش میکنم اون غرور و عزت ...

خیلی ممنونم حرف پدر و مادرم هر لحظه همینه. میگن واسه کسی ناراحت باش و بمیر که واست تب کنه حداقل.

خیلی ممنونم حرف پدر و مادرم هر لحظه همینه. میگن واسه کسی ناراحت باش و بمیر که واست تب کنه حداقل.

دور از جونتون

امیدوارم خدا کمک کنه بتوانید عاقلانه رفتار کنید

دور از جونتون امیدوارم خدا کمک کنه بتوانید عاقلانه رفتار کنید

عشق ادم رو بیچاره میکنه
به قول شاعر میگن عشق چون آید برد هوش دل فرزانه را دزد دانا میکشد اول چراغ خانه را

عشق ادم رو بیچاره میکنه به قول شاعر میگن عشق چون آید برد هوش دل فرزانه را دزد دانا میکشد اول چراغ خا ...

عشق دوطرفه و عاقلانه

عشق دوطرفه و عاقلانه

جالب میدونید چیه اون فکر میکنه من رهاش کردم. و دلیلش هم اینه که من چرا نرفتم التماس کنم و به دست و پای پدرش بی افتم که خواهش میکنم دخترتون رو به من بدید. در حالیکه که پدره حتی تلفنش رو هم جواب نمیداد که من و خانواده باهاش حرف بزنیم.

جالب میدونید چیه اون فکر میکنه من رهاش کردم. و دلیلش هم اینه که من چرا نرفتم التماس کنم و به دست و پ ...

اون هیچ تلاشی نمیکنه

اونوقت انتظار داره شما هرچی غرور و عزت نفس دارید زیر پا له کنید

اون هیچ تلاشی نمیکنه اونوقت انتظار داره شما هرچی غرور و عزت نفس دارید زیر پا له کنید

دقیقا همینطوره. خانوادش هم همینطور بودن. طرزفکرشون این بود پسری که دخترشون رو میخواد باید بیاد خودشو تیکه تیکه کنه که بهم بدید

دقیقا همینطوره. خانوادش هم همینطور بودن. طرزفکرشون این بود پسری که دخترشون رو میخواد باید بیاد خودشو ...

خب حالا گیرم دختره برگشت و شما دوباره باهم دوست شدید و به ازدواج ختم شد 

شما واقعا یه عمر می تونید با آدم هایی با این طرز فکر زندگی کنید؟