2777
2789
همسرم بدون من تا آخر عمر...

بابا partner

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور با این اختلاف ازدواج کردی؟    بچه هم دارین؟

به خاطرانسانیت واخلاق وایمان بعدش پولش ازدواح دوممه گلم.نه بچه نمیخام .دلم میخاداینبارواسه خودم زندگی کنم وازدنیالذت ببرم

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
خوشبخت باشین عزیزم🌹

همچنین گلم❤

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
ان‌شالله خوشبخت باشین در کنار هم💕

فدات شم😍❤💋

من خودم از شوهرم هر شب میخوام...  ولی اگه بهش نگم هر سه روز هر دو روز معمولا خودش میگه. .. .. ا ...

جدی ؟

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       
جدی ؟

منم اینجوریم

ایشالابشه قربونت برم مجردی سخته من خودمم داشتم دیونه میشدم خدارحم کرد😅😅برات ارزومیکنم یه شوهرگرم و ...

مرسی مهربونم انشاا... خدا از ذهنت بشنوه بهترین دعایی بود که در حقم کردی مرسی😝❤️❤️❤️❤️

ن من به غلط کردن نمیوفتم 😂😂😅😅😅

ی خسته نباشید از طرف من بگوید،😳

جان 😍تنهاکاریه که ازش خسته نمیشم😅😅

جدی ؟

بخدا .من کلا گرمم.شده روزی دوبار هم میخوام. اما خوب سرکاره 😂😂😂وقتی میاد بهش میگم ک نبودی دلم خواست

ما مردم نجیب*خوزستانی*حرمت داریم...ما مردم هشت سال دفاع مقدسیم.....خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
مرسی مهربونم انشاا... خدا از ذهنت بشنوه بهترین دعایی بود که در حقم کردی مرسی😝❤️❤️❤️❤️ ن من به غلط ...

مثل خودمی پس😍الهی زودترازدواج کنی🙏