2777
2789

[QUOTE=169192705]ما که از هم دوریم چی بگیم حدود یک ماهه خوب معلومه شمازیادگرم مزاح نیستین والااونم طاقت نمیاورد

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
[QUOTE=169192705]ما که از هم دوریم چی بگیم حدود یک ماهه خوب معلومه شمازیادگرم مزاح نیستین والااونم ط ...

آخه چاره ای نیست وقتی راها بسته است 

خبر داری زمین گرده؛ لگد کردی لگد میشی؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نخیر اونکه ریپلای کردی جوانمرد پیر

وای😱😯

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

ماکه الان پنج ماهه نداریم 🙄😏

[[پسر گلم خوش اومدی به زندگیم😍..با اینکه یکم‌عجله داشتی و چند هفته زودتر به دنیا اومدی ولی بازم قدمت روی چشمام 😍❤من به قربونت برم پسر خوشگلم😍 ]]  کاربر چندبار ترکیده😹 
مگه متاهلی احساس میکردم مجردی

من از ۱۸سالگی نامزد دارم

چرا فک کردی مجردم؟

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
من از ۱۸سالگی نامزد دارم چرا فک کردی مجردم؟

نمیدونم توبودی یانه ولی یبار عکس یه مردراگزاشتی گفتی نامزدمه بعد بچه ها فهمیدن عکس نتی بوده الکی گزاشتی وبعد گفتی من شوخی کردم باهاتون ونامزد ندارم احساس کردم توهمونی

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       
نمیدونم توبودی یانه ولی یبار عکس یه مردراگزاشتی گفتی نامزدمه بعد بچه ها فهمیدن عکس نتی بوده الکی گزا ...

چرا من همونم

اما گفتم نامزد دارم عکسشم به دوستم نشون داده بودم

دوستمو تگ کردم ک بگه عکس نامزدمو دیده و بعد گفتم قصدم فقط شوخی بود نمیتونم جایی ک ی سری کاربراش عکس نامزد منو دیدن یکی دیگه رو جای نامزدم جا بزنم

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
دیر رسیدم که😥

باشه فدای سرت گفتم بیای بخونی یه کم بخندی الهی فدات شم💋