2777
2789
عنوان

شام ایرانی 😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1218 بازدید | 71 پست
 بکار بردن کلمه لوس و ننر اصلا درست نیست من 23 سالمه اما دل نازک هستم ممکنه گاها یه موضوع انق ...

آره منم اینطوریم

سالها دل طلب جام جم از ما می کرد                         آنچه خود داشت ز بیگانه تمنا می کرد

وای بهاره رهنما خیلی کار زشتی کرد خونه فلور نظری با چایی فقط شیرینی بود چیز دیگه ایی نبود و ازش نمره کم کرد الکی از همه نمره کم کرد اخرشم به همه ۱۰داد که له نظرم این بیشتر بی احترامی بود انگار همه رو دور زد.اصن بهاره رهنما آدم با شخصیتی نیس به نظرم

هي نگيد'' يه روز خوب مياد باوركنيد همه روزاي خوبتون داره ميره...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره والا من که قبلا از بهاره خوشم میومد با دیدن این برنامه کلا نظرم نسبت بهش عوض شد فک میکنه حالا چه ...

آره واقعا امیر جلالی خیلی کینه ای خب بابا جنبه نداری کامنتات رو ببند یاهم نخون هی دلش میخواس تکرار کنه، بهاره واقعا خودشیفته بازی درآورد توواین برنامه واقعا خیبی بی ادبانه رفتارکردن

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱
کجا نشون میده منم دوس دارم ببینم

من اکثرا ت. یوتیوب میبینم البته قبل اینکه اونجا منتشر شه تو یه سایتی به اسم تاینی موویز میذارن میرم اونجا میبینم رایگانم هست فقطاز نتت کم میشه لازم نیس دیگه حق اشتراک اینا بگیری 

امضات رو متوجه نشدم  ینی پست اون طرف باعث شده ک تاپیکت پربازدید شه؟؟؟

نه دوستان کنجکاو شدن،هی تاپیک و ادامه دادن ،تاپیک پر بازدید شد بعد تا چند وقت برام تاپیک میزدن و فحش و لعنت بود که به سمتم روانه میشد😂گفتم پست نذارن اگه قراره شاکی بشن

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
فلور ک از اول تیریپ دخترای 14ساله رو برداشته بود😐 باباااااا درسته هزارجور عمل کردی جوون شدی ولی سنت ...

آره هی اصرار داشت سنشو نگه ولی خودشو خفه کرده از بس تزریق کرده و عمل

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱
بهاره قبلنا خاکی تر بود الان خیلی از خود مچکر شده شخصیت جالبی نداره

آره بهاره از وقتی لاغر کرده اعتماد به سقفش زیاد شده خیلی خود شیفته اس

به امید روزی که تو موزیانه نیای تو این تاپیک ها هم فیض ببری هم متلک بندازی 😏

موزي خودتي عزيزم🥴

فيض چي ببرم؟ صحبت ازاون چندشا مگه فيض داره اخع😒

بچه بودم از هیولاها میترسیدم بزرگ شدم فهمیدم آدما ترسناک ترن😔🖤
[QUOTE=169181304] بکار بردن کلمه لوس و ننر اصلا درست نیست من 23 سالمه اما دل نازک هستم ممکنه گاها یه ...

با عرض معذرت 

بنظر منم این از بی ادبی زیاد یک نفره که رو یه موضوع غیرارادی چنین الفاظی به کار ببره

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
وای بهاره رهنما خیلی کار زشتی کرد خونه فلور نظری با چایی فقط شیرینی بود چیز دیگه ایی نبود و ازش نمره ...

دقیقا میدونی من این حس بهم میده که انگار مثلا میگفت دیگه شوهر کردم تمومه همشم حاجی حاجی میکنه حالا شوهره دیگه شاخ غولو که نشکوندی , قبلنا خیلی خیلی اخلاق رفتارش خوب بود الان یجورایی مغرورانه اس و کاملا مزخرف 

خدایی این امیرجلالی خیلی عصبانیه ادم و میخواد بخوره پرمدعا هم هست یعنی چی ک میگه شویدت تازه نبود روغ ...

آره امیر جلالی و فلور و بهاره گند زدن به برنامه ولی خداییش بهاره خیلی حاضر جواب و زبون درازه اصلا فرصت نمیداد فلور حرف بزنه😆 جدا از این خیلی روحیه خودشو حفظ میکنه بعد که فلور قهر کرد رفت هرهرکرکر میخندید 

عزیزم آپارات فیلیمو نصب کن از بازار بعد هر ماه شارژش کن هرچی دوست داری فیلم ببین

ی سوال  اشتراک بخری نامحدود میشه فبلم دید؟ فرقی نداره با ج کیفیتی یا اینکه انلاین ببینی یابذاری گالری افلاین

وای بهاره رهنما خیلی کار زشتی کرد خونه فلور نظری با چایی فقط شیرینی بود چیز دیگه ایی نبود و ازش نمره ...

اره منم خیلی از حرفاش بدم اومد پیش غذا ساده بود چیز خاصی نبود فقط چای و شیرینی ظرفا باهم هارمونی نداشتن لک داشتن حالا خوبه ظرفای خودش قرضی بود ملت چقد از خود مچکرن😒

از پیچ شال و روسریم دیدن کنید خوشگلاااا pamchal_scarf2021