وای بهاره رهنما خیلی کار زشتی کرد خونه فلور نظری با چایی فقط شیرینی بود چیز دیگه ایی نبود و ازش نمره کم کرد الکی از همه نمره کم کرد اخرشم به همه ۱۰داد که له نظرم این بیشتر بی احترامی بود انگار همه رو دور زد.اصن بهاره رهنما آدم با شخصیتی نیس به نظرم
هي نگيد'' يه روز خوب مياد باوركنيد همه روزاي خوبتون داره ميره...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من اکثرا ت. یوتیوب میبینم البته قبل اینکه اونجا منتشر شه تو یه سایتی به اسم تاینی موویز میذارن میرم اونجا میبینم رایگانم هست فقطاز نتت کم میشه لازم نیس دیگه حق اشتراک اینا بگیری
امضات رو متوجه نشدم ینی پست اون طرف باعث شده ک تاپیکت پربازدید شه؟؟؟
نه دوستان کنجکاو شدن،هی تاپیک و ادامه دادن ،تاپیک پر بازدید شد بعد تا چند وقت برام تاپیک میزدن و فحش و لعنت بود که به سمتم روانه میشد😂گفتم پست نذارن اگه قراره شاکی بشن
این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
[QUOTE=169181304] بکار بردن کلمه لوس و ننر اصلا درست نیست من 23 سالمه اما دل نازک هستم ممکنه گاها یه موضوع انق ...[/QUOراستش با عرض معذرت بنظر من از لوس بودن زیاده
وای بهاره رهنما خیلی کار زشتی کرد خونه فلور نظری با چایی فقط شیرینی بود چیز دیگه ایی نبود و ازش نمره ...
دقیقا میدونی من این حس بهم میده که انگار مثلا میگفت دیگه شوهر کردم تمومه همشم حاجی حاجی میکنه حالا شوهره دیگه شاخ غولو که نشکوندی , قبلنا خیلی خیلی اخلاق رفتارش خوب بود الان یجورایی مغرورانه اس و کاملا مزخرف
خدایی این امیرجلالی خیلی عصبانیه ادم و میخواد بخوره پرمدعا هم هست یعنی چی ک میگه شویدت تازه نبود روغ ...
آره امیر جلالی و فلور و بهاره گند زدن به برنامه ولی خداییش بهاره خیلی حاضر جواب و زبون درازه اصلا فرصت نمیداد فلور حرف بزنه😆 جدا از این خیلی روحیه خودشو حفظ میکنه بعد که فلور قهر کرد رفت هرهرکرکر میخندید
💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱
وای بهاره رهنما خیلی کار زشتی کرد خونه فلور نظری با چایی فقط شیرینی بود چیز دیگه ایی نبود و ازش نمره ...
اره منم خیلی از حرفاش بدم اومد پیش غذا ساده بود چیز خاصی نبود فقط چای و شیرینی ظرفا باهم هارمونی نداشتن لک داشتن حالا خوبه ظرفای خودش قرضی بود ملت چقد از خود مچکرن😒
از پیچ شال و روسریم دیدن کنید خوشگلاااا pamchal_scarf2021