2777
2789
عنوان

شام ایرانی 😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1218 بازدید | 71 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عشقم کلمات خودت که بدتره،دقیقا مثل اونا بودی😂😂😂😂

عزیزم من محض خنده گفتمممم شماهم مبصر کلاس نشو 😏

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱
اینا سلبریتی نیستن سلبریدی هستن... یه مشت مفت خور ...

گل گفتی 😂

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱

اره والا من که قبلا از بهاره خوشم میومد با دیدن این برنامه کلا نظرم نسبت بهش عوض شد فک میکنه حالا چه خبره ! فلور هم خوب بود والا بهاره خیلی بد حرف زد باهاش , شهرزاد بیچاره هم که گیر کرده بود بین اونا ! خانم امیرجلالی هم که همش به خودش میگفت عصبی و جیغ جیغو رو مخم بود خب بقیه بگن تو چرا هی تکرار میکنی 

فلور ک از اول تیریپ دخترای 14ساله رو برداشته بود😐 باباااااا درسته هزارجور عمل کردی جوون شدی ولی سنت ک جوون نشده..پنجاه و خورده ای سنته دیگه

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
منظورش از دوستت که واکسن کزاز زده، کی بود؟ 

منم نفهمیدم فک کنم خونه شهرزاد که بحث سن و سال کردن بهاره داشت میگفت 

ب اميد روزي ك اين تاپيكا هرروز تكرارنشه

به امید روزی که تو موزیانه نیای تو این تاپیک ها هم فیض ببری هم متلک بندازی 😏

خدایی این امیرجلالی خیلی عصبانیه ادم و میخواد بخوره پرمدعا هم هست یعنی چی ک میگه شویدت تازه نبود روغنت این نبود من واسه همین خوشم نیومد زیاد نخوردم درصورتی ک اینطور نبود

یا کار فلور خیلی ضایع بود یهو خندید ک بهاره رهنما عصبانی شد 

بهاره هم خیلی منم منن داشت 

شهرزاد بی حاشیه بود 

عزیزم من محض خنده گفتمممم شماهم مبصر کلاس نشو 😏

عزیزم اتفاقا اوناهم گفتن محض خنده اینکارو کردیم،شما هم مبصر کلاس اونا نشو✋🏻✋🏻✋🏻✋🏻✋🏻

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..
کجا نشون میده منم دوس دارم ببینم

عزیزم آپارات فیلیمو نصب کن از بازار بعد هر ماه شارژش کن هرچی دوست داری فیلم ببین

انصافا این دعوای اخری تقصیر فلور بود  مثل دختر بچه های لوس و ننر رفتار کرد

بکار بردن کلمه لوس و ننر اصلا درست نیست

من 23 سالمه اما دل نازک هستم

ممکنه گاها یه موضوع انقد بهم بربخوره اصلا نتونم جلو اشکامو بگیرم

ینی یه چیز غیر ارادی هستش و دست خودم نیست !!!

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
اره والا من که قبلا از بهاره خوشم میومد با دیدن این برنامه کلا نظرم نسبت بهش عوض شد فک میکنه حالا چه ...

امیر جلالی کلا عصبی هست ولی الکی میخواد بگه فقط نقش هان اینطوریه

سالها دل طلب جام جم از ما می کرد                         آنچه خود داشت ز بیگانه تمنا می کرد