2777
2789

امروز اومدم یه چیزی سرچ کنم دیدم یسری کلمه های بد و عجیب آوردم با خودم گفتم خدایا من اصلا کی اینا رو سرچ کردم .

رفتم هیستوری ام رو چک کردم دیدم پر از این ها 😰

فهمیدم کار داداشمه. داداشم توی فضای مجازی محتوای غیر اخلافقی دیده (باید اشاره کنم که سنشم خیلی کمه هول و هوش ۷ ۸ سال) و معلومه که کنجکاو شده بیشتر بدونه.
پیشنهاد میکنین چجوری باهاش رفتار کنم و چی بهش بگم تا بدون اینکه صدمه ببینه دست از این کار برداره.😔

بزرگ ترین تفاوت ما با خارج سطح فرهنگ و سواد جامعه است . تا این درست نشه هم چیزی تغیبر نمیکنه !              قبل از گفتن به تو چه ، فکر کن . اگه اون کار به دیگران و جامعه صدمه میزد . دیگه به خودت مربوط نیست! 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۷_۸ سال ؟؟؟؟؟؟😳😳😳😳😳

کوتاهی و سهل انگاری خانواده !!!!!!!!

چیز دیگه ای نمیتونه باشه

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
چرا یه بچه 7 8 ساله باید بره تو گوگل؟

کلاس اول و لپتاب همش بخاطر کلاس ها دستش 

بزرگ ترین تفاوت ما با خارج سطح فرهنگ و سواد جامعه است . تا این درست نشه هم چیزی تغیبر نمیکنه !              قبل از گفتن به تو چه ، فکر کن . اگه اون کار به دیگران و جامعه صدمه میزد . دیگه به خودت مربوط نیست! 

الله اکبر از دست این بچه ها ،گوشی بش ندید لطفا😐اصا حالم یطوری شد!

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
۷ سال تازه کلاس اوله هنوز الفبارو کامل نخونده چطوری گوگل این مطالبو میزنه میبینه 😬😬😬😬

خوندن نوشتن بلده