2777
2789
عنوان

داداشم خیلی کوچیکه برای این چیز🤧😥😔

| مشاهده متن کامل بحث + 963 بازدید | 43 پست
خب تنهاش نزارید وقتی دستشه.

نمیشه خودم سر کلاس مامان و بابام هم سرکار  . دوربین هم همش روشنه موقع کلاس اصلا نمی فهمم کی سرچ کرده 

بزرگ ترین تفاوت ما با خارج سطح فرهنگ و سواد جامعه است . تا این درست نشه هم چیزی تغیبر نمیکنه !              قبل از گفتن به تو چه ، فکر کن . اگه اون کار به دیگران و جامعه صدمه میزد . دیگه به خودت مربوط نیست! 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای چه پیشنهادای گندی دادن همه از مشاور کمک بگیر کارایی که اینا‌گفتن‌نکنیااا

فعلا نمی خوام به مامانم بگم چون میدونم اوضاع بدتر میشه 

بزرگ ترین تفاوت ما با خارج سطح فرهنگ و سواد جامعه است . تا این درست نشه هم چیزی تغیبر نمیکنه !              قبل از گفتن به تو چه ، فکر کن . اگه اون کار به دیگران و جامعه صدمه میزد . دیگه به خودت مربوط نیست! 

جدیدا برنامهتازه نصب نکردی روی گوشیت؟؟منم چندتا برنامه نصب کرده بودم بعد سابقه سرچ هامو دیدم عمس فیلم های ناجور ب شوهرم مشکوک شدم نگو اینا تبلیعات همون برنامه هاست..از این برنامه ترکیب کردن عکسوو...لینا بود

او دنیا نزدیکه عامو.....قیامت نزدیکتر.....
جدیدا برنامهتازه نصب نکردی روی گوشیت؟؟منم چندتا برنامه نصب کرده بودم بعد سابقه سرچ هامو دیدم عمس فیل ...

اوو نکته خوبی بود ممنون 

اوو نکته خوبی بود ممنون 

برنامه جدیدات پاک کن همه رو بعد ببین بازم میاد...منم دیدم توگوشی داداشمم هست هنگ کردن17سالشه بعد دقت کردم با فیلمای توی گوشیم یکی بود نگاه کردم تا هردو ی برنامه تصب کردیم وقتی پاک کردم دیگه حل شد..خدا لعنتشون کنه با لی کاراشون

او دنیا نزدیکه عامو.....قیامت نزدیکتر.....