2777
2789

سلام بچه ها کلی بحث داریم باهم ولی به خاطر مهریه جدا نمیشیم چون من نمیگذرم اونم میگه من نمیدم

خلاصه جامون جداست و خیلی چیزای دیگه اونم از صبح تا شب نیس خونه... بهشم شک دارم ک دوس دختری چیزی داره 

حالا قرار بود برای شب یلدا بریم خونه مامان من امشب کلی چیز خریده میگه نمیریم همینجا خونه خودمون هستیم چرا واقعا؟ چکارش کنم؟ 

این نکته رو بگم ک ما با مامانم اینا نزدیک هم زندگی می‌کنیم ووو کسی هم نیس ب جز خودمون 4،5 نفر 

یعنی چی ک دونفری بشینیم تو خونه تنها؟ بذارمش خودم برم خونه مامانم؟ اینم یا تنها باشه یا مثل هر شبش بره هرجا ک هست

سلام سلام مامان های خوشگل🙋‍♀️ ما تولیدی سیسمونی نوزاد داریم سرویس نانان🐻، سرویس خواب و کلی اکسسوری جذاب دیگه🤩 به قیمت عالی و عمده خوشحال میشم تو اینستاگرام پیجم رو دنبال کنین و کارامو ببینین🥰اگر خواستین برای نینی هاتون سفارش بدین 😘میتونین من و تو اینستاگرام با آیدی Ninijoon_vahidian یا کالای خواب نینی جون پیدا کنین🐣🐣عکس پروفایل هم جوجه است🤩🤩🐣🐣🐣

راهنمایی کنین 

و همچنین دعا کنین تموم کنه این بلاتکلیفی رو بره درخواست طلاق بده خستم واقعا خسته

سلام سلام مامان های خوشگل🙋‍♀️ ما تولیدی سیسمونی نوزاد داریم سرویس نانان🐻، سرویس خواب و کلی اکسسوری جذاب دیگه🤩 به قیمت عالی و عمده خوشحال میشم تو اینستاگرام پیجم رو دنبال کنین و کارامو ببینین🥰اگر خواستین برای نینی هاتون سفارش بدین 😘میتونین من و تو اینستاگرام با آیدی Ninijoon_vahidian یا کالای خواب نینی جون پیدا کنین🐣🐣عکس پروفایل هم جوجه است🤩🤩🐣🐣🐣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشاوره رفتید؟مشکل اصلی سرچیه؟خرجی نمیده؟بددل؟معتاد؟نسبت بشما بی توجه؟

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
ووا چه کاریه بمون خونه . کنار همسرت 

اخه باهم دعواییم میدونم بمونم تنها زهرم میکنه همش تو تلگرام چت میکنه و. 

به مامانت اینا بگو اونا بیا خونتون. 

اخه وقتی ک این نمیاد☹️تعارف هم نمیزنه چرا الکی کوچیکشون کنم

ب اندازه کافی انگار برات بی اهمیت هست ک بذاریش خودت بری خونه مامانت

میگم  احیانا خشتکاتون معلومه،زشت نیس عایا؟😶           ساق پاهاتون چطو؟اونم موردی نداره؟!! یکم خزه انگار! نظر شما چیه😞

ایشالا قهرو دعوا تو هیچ خونه ای نباشه

حالا که دودلی که تنهاش بذاری یا نه، یعنی اوضاتون خیلی هم بد نیس، نمیدونم چی بگم دوسته خوبم فقط دعا میکنم تا فردا شب نظر یکیتون عوض شه

تو چنین خوب چرایی...