2777
2789
عنوان

شوهرم خستم کرده دیگه چکار کنم واقعا...

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 38 پست

به نظرم به خونت برس و یه تدارکاتی برای خودتون ۲ تا بچین و یه فیلم کمدی که ندیدین هم دانلود کن

شما که جدا نمیشین 

انشالا با یکمی تلاش زندگیتون بسازین 

یا حداقللل یه جوری باشین که کتارهم عذاب ندین همو

مشاوره رفتید؟مشکل اصلی سرچیه؟خرجی نمیده؟بددل؟معتاد؟نسبت بشما بی توجه؟

نه بد دله نه معتاد نه دست بزن داره، نسبت بهم توجهی نداره دوسم نداره خرجی هم نمیده بهم همش میگه به من چه فقط وسایل خونه رو میخره 

سلام سلام مامان های خوشگل🙋‍♀️ ما تولیدی سیسمونی نوزاد داریم سرویس نانان🐻، سرویس خواب و کلی اکسسوری جذاب دیگه🤩 به قیمت عالی و عمده خوشحال میشم تو اینستاگرام پیجم رو دنبال کنین و کارامو ببینین🥰اگر خواستین برای نینی هاتون سفارش بدین 😘میتونین من و تو اینستاگرام با آیدی Ninijoon_vahidian یا کالای خواب نینی جون پیدا کنین🐣🐣عکس پروفایل هم جوجه است🤩🤩🐣🐣🐣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بد دله نه معتاد نه دست بزن داره، نسبت بهم توجهی نداره دوسم نداره خرجی هم نمیده بهم همش میگه به من ...

خوب با مشاور حرف بزن بعدم بگو یکی باهاش حرف بزنه یا عوض شه یا تکلیفت مشخص .اگ دوست نداشت چرا ازدواج کرد 

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
دوستش نداری 

دیگه نه، قبلا ک دوسش داشتم همش میگفت گریه کن وقتی گریه میکنی دل من خنک میشه، بعدشم میگفت فدا سر خودم و خانوادم ک گریه میکنی، الانم میگه دوست ندارم به خاطر مهریه نگهت داشتم

سلام سلام مامان های خوشگل🙋‍♀️ ما تولیدی سیسمونی نوزاد داریم سرویس نانان🐻، سرویس خواب و کلی اکسسوری جذاب دیگه🤩 به قیمت عالی و عمده خوشحال میشم تو اینستاگرام پیجم رو دنبال کنین و کارامو ببینین🥰اگر خواستین برای نینی هاتون سفارش بدین 😘میتونین من و تو اینستاگرام با آیدی Ninijoon_vahidian یا کالای خواب نینی جون پیدا کنین🐣🐣عکس پروفایل هم جوجه است🤩🤩🐣🐣🐣
خوب با مشاور حرف بزن بعدم بگو یکی باهاش حرف بزنه یا عوض شه یا تکلیفت مشخص .اگ دوست نداشت چرا ازدواج ...

نمیاد بریم مشاوره☹️حتی پدر من گفته خودم هزینش رو میدم برین شما ولی گوش نمیده... اوایل خوب بود تقریبا یکساله اینطوری شده

از اول دوست نداشت و بی توجه بود؟؟؟

نه تقریبا یک ساله

نمیاد بریم مشاوره☹️حتی پدر من گفته خودم هزینش رو میدم برین شما ولی گوش نمیده... اوایل خوب بود تقریبا ...

چندوقتازدواج کردین؟خوب تلفنی شما راهکار بگیر بعدایشون ببر

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

خب شما که رن و شوهر نیستین دفقط هم خونه این چه اصراریه به هم خونت بگی بیا بریم خونه مامانم؟ خودت برو .

عزیز اون درخواست طلاقم بده مهریه هم بخواد بده سالی یه دونه سکه بهت میدن بهتره فکر اساسی کنی و یا زندگیتو بسازی یا تموم کنی اسنجوری خودتو آزار ندی.

چه فایده از زندگی که به خاطر مهریه سرپاست. کاش بیشتر تلاش کنین زندگی تون درست بشه.

چکار کنم خب، مامانش اومد کلی دعوا و فحش بعدشم گفت ی کاری میکنم خودت بری طلاق بگیری ک ی قرونم نتونی بگیری، منم از همونجا لجم گرفت گفتم اگ بمیرم باید حقمو بگیرم زندگی و جوونیمو گذاشتم پا بچت

چندوقتازدواج کردین؟خوب تلفنی شما راهکار بگیر بعدایشون ببر

اخه چه فایده ای داره... وقتی علاقه هم بینمون نیست

شوهرت انگار لج کرده بهت مطمعنم بخاطر مهریه نیست چون هیچ مردی زنی ک دوست نداره رو تحمل نمیکنه بهونشو گذاشته مهریه.

اگه دوستش داری باسیاست باعشق بکشش طرف خودت روزای خوش بساز براش بهش توجه کن که دل گرم بشه بهت یکاری کن بفهمه مهمی براش عزیزم جوونیتوبااین کارا هدر نده 

نه توآنی که همانی ،،،نه من آنم که تودانی☺
اخه چه فایده ای داره... وقتی علاقه هم بینمون نیست

مطمئنی؟ ازسمت خودت علاقه نداری؟ خوب پس دیگ دنبال مهریه نباش میدونم حقت ولی اینطوری زجرمیکشی