2777
2789
اوف منم امروز خواهر شوهرم اومده بود پیشم دلم واسش لک زده بود 😍😍الهی قربونش برم 

😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳انگار دیگه وقتش رسیده امام زمان ظهور کنه همه مهربون شدن😆

آره عزیزم پسرش اینه🕺/😁

پسرش برای گوشی من نمیاد..بنظرم هیچ شباهتی به دختر نداره لباس پسرونه داره موهاشم پسرونه ست ..یه پیرهن دلبرانه و جذاب میپوشیدی با یه موی خوش رنگ بلند..واقعا این چیه هر چی نگاه میکنم به دختر شبیه نیست اصن

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب وبدزیاده دوستان،دوتاازخواهرشوهرمن تقریباهم سنیم مثل خواهریم باهم بقیشون بزرگن دوستم دارن منم بهشون احترام میزارم،مرغ شکم پردرست کن باسالاد

🌿ࡐ‌ܟُܿــבاܢ̣ܣࡅ߳ܝ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܭَܝ̇‌ࡅ࡙ࡅ߭ܣـ ܢ̣ܝ‌ߊ‌ی ܢ݆ߺࡅ߭ߊ‌ܣـ ߊ‌ܢܚࡅ߳🌿

حالا من دیشب خواب دیدم خواهرهای شوهرم اومدن خونه مون بدون اطلاع .خونه منم کثیف داشتم دیونه میشدم یکسره تمیز میکردم ،هلاک شدم و حسابی حرص خوردم. برای شوهرم تعریف کردم چرا حالا خواب خواهرهای منو میبینی .توی بیداری دنبال تمیز کاری هستی توی خواب هم

والا من یکسالم خواهر شوهرمو نبینم عین خیالم نیست خودشون البته باعث این رفتار شدن کجان مگه خواهرشوهر ...

هم سن نه ولی دو سه ساله تفاوت داریم 

آخه خیلی خوبه پایه همکار هس باهاش راحتم

ولی احترام هم  و هم داریم،