2777
2789

سلام من یه خواستگار دارم عمو هست امدن خواستگاری بابام گفت دخترم هنوز کوچیکه و قصد ازدواج نداره من ۱۷ سالمه حالا اونا گفتن باشه ما هم خیلی عجله نداریم و صبر میکنیم و رفتن حالا از اون موقع که زن عموم حتی عید نوروز زنگ نمیزدیه حالی بگیره واتساپ نصب کرده هی بهم پیام میده کلی سوال می پرسه و سوال و جواب میکنه😑💔

این زن عموی من کلی اخلاق بد داره و پسرشم خوب نیست  جوابم کلا منفی هست ولی منو عروس خودشون می دونن و عروسم صدام میکنین😑💔

امروز پیام داده حالا مادرم باهام دعوا راه انداخته که جوابش رو نده

درسته من کلا خوشم نمیاد ولی از روی احترام به اجبار خیلی کوتاه جوابش رو میدم ولی مادرم میگه اصلا و اصلا جواب نداده ولی این طوری زشته 

بگین چی کار کنم

تیکر رسیدن به اهدافمه🤗 می خوام حال بد😖 افسردگی🤕 تنبلی😒 بی انگیزگی، بی اراده بودن، بی حال و حوصله بودن😵 رو بزارم کنار😄💪با توکل به خدا😍 و تمام تلاش خودم😇 انشالله که موفق میشم😊 شمام هر وقت چشمتون به امضام خورد واسم دعا کنید😘 قربونتون 💋 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مامانت درست میگه . شماره واتساپ و ... عوض کن به هیچکی نده

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
خب  جوابشو نده

خوب اگه جواب ندم زنگ میزنه مادرم یا پدرم چرا دخترتون جواب نمیده ناراحت میشه همه جا پر میکنه دختر فلانی خیلی بی ادبه  همون جا خواستگاری آمده بودن میگفت تو چرا باهام راحت نیستی تا آمدم جواب بدم زن داداشم پرید که آره از شما خجالت می کشه و شرمش میشه😑😑😑

تیکر رسیدن به اهدافمه🤗 می خوام حال بد😖 افسردگی🤕 تنبلی😒 بی انگیزگی، بی اراده بودن، بی حال و حوصله بودن😵 رو بزارم کنار😄💪با توکل به خدا😍 و تمام تلاش خودم😇 انشالله که موفق میشم😊 شمام هر وقت چشمتون به امضام خورد واسم دعا کنید😘 قربونتون 💋 
واتساپتو حذف کن

به خاطر درس داداش کوچیکم مجبورم که داشته باشم وگرنه زود تر اینا پاکش می کردم

مامانت درست میگه . شماره واتساپ و ... عوض کن به هیچکی نده

باشه ممنون از راهنمایت

مامانت راست میگه ..یک مدت اثلا واتس اپ نرو .که مجبور بشی جواب بدی ....اگرم جوابتون منفی ..خوب بگید ا ...

۴ پیش  عروسی داداشم که آمدن گفتن دخترتو بزار برای پسر من حالا هر دو کوچیکن همون موقع من گفتم کلا از این خانواده خوشم نمیاد و میگم نه اما این نوبت که آمدن هیچی نگفتن

اگرم ناراحت بشه ،بی مورده !.در ضمن به زنداداشتونم رو ندید ک جای شما حرف بزنه 

واقعا از کار زن داداشم شوکه شدم همون روز سه دفعه به جای من نظر داد و جواب داد نمیدونم چرا چیزی نگفتم ولی اگه یه بار دیگه ببینم بهش میگم کارش خیلی زشته😑

وقتی مادرت میگه بدون زشت نیس جواب ندی حتما یچی میدونه درضمن خر نشی زود ازد کنی جوونیت ب فنا بره حد ...

دقیقا من میگم الان اصلا آمادگی ندارم و از ۲۲ سالگی بعد 

۴ پیش  عروسی داداشم که آمدن گفتن دخترتو بزار برای پسر من حالا هر دو کوچیکن همون موقع من گفتم کل ...

خوب یکبار بشین ،وقتی جمع خانوادگی با مادر پدرت هستین ،،صحبت بنداز بگو همین حرف رو ...بگو نمی تونم ب چشم همسر بهش نگاه کنم. و نظرم منفیه در مورد این خانواده ..اینطوری تمام میشه ،خیالت راحت میشه کش دار نمیشه مسله 

واقعا از کار زن داداشم شوکه شدم همون روز سه دفعه به جای من نظر داد و جواب داد نمیدونم چرا چیزی نگفتم ...

محترمانه بگو .عزیزم اجازه بده خودم نظرم رو مطرح میکنم .همونطور ک من جای شما صحبت نمیکنم ،دوست ندارم شما هم جای من نظر بدی .‌ممنونم از درکت !