2777
2789
عنوان

من که تاریخ مشخص ندارم چی کنم😫

135 بازدید | 19 پست

هر ماه یه تاریخی پریود میشم گاهی 20 روز فاصله است گاهی 40 روز 

کی بیبی بزنم

الان 25 روز گذشته، بیبی منفی شد، ممکنه باردار باشم؟ ولی زود زده باشم؟؟ 

کمکم کنید

کسی مثل من هست؟

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

25 روز از موعدتون گذشته؟ 

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم نیستی 

وای چرا؟؟

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
25 روز از موعدتون گذشته؟ 

نه از اتمام پریود قبلی 

موعد ندارم که

یعنی واقعا باردار نیستم؟؟

نه از اتمام پریود قبلی  موعد ندارم که

اگر تا 40 روز هم بوده صبر کن

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

چون گفتی از پریود قبلیت 25روز گذشته اصولا اگه بودی الآن باید مثبت میشد

خوب آخه میگن تخمک گذاری زمانش متفاوته، تازه میگن میزان ترشح هورمون هم باشد زیاد بشه

اگر تا 40 روز هم بوده صبر کن

آره دعا کن مثبت شه، شوهرم دو روز یه بار یه بیبی چک می‌خره میگه برو بزن😬از یه هفته بعد پریود هی دارم بیبی چک میزنم

یه مدت 35 روز یه بار بود، گفتم شاید منظم شده

ولی بازم بهم ریخت

خوب آخه میگن تخمک گذاری زمانش متفاوته، تازه میگن میزان ترشح هورمون هم باشد زیاد بشه

عزیزم تخمک گذاری از روز 9تا 16بعد پریود یعنی از روز اول پریود حساب کن به 9روز که ک رسید شروع میشه تا روز 16بعدش دیگه نمیشه

عزیزم تخمک گذاری از روز 9تا 16بعد پریود یعنی از روز اول پریود حساب کن به 9روز که ک رسید شروع میشه تا ...

ای وای یعنی الان دیگه اقدام فایده نداره؟؟؟