2777
2789
عنوان

خستههههههههههههه شدم خیلی

220 بازدید | 21 پست

زایمان سختی داشتم کلی خونریزی بعدش شیر نداشتم بدم بچم دو سه روز بعدش شیرم خوب شد باز زردیش زیاد بود برای فتوتراپی بی قراری میکرد به یه بدبختی دوروز زیر دستگاه موند خوب شد.بردم دکتر گفت زردیش خوب شده ولی احتمالا در رفتگی لگن داره ببرین سونوگرافی.بردیم مشخص شد خیلی خفیفه ونیاز به گچ گیری و جراحی نیس ،پوشک یه سایز بزرگتر بپوشونیم وبعد ۲ ماه سونو مجدد.دو شب بعدش دردای کولیکیش شروع شد کلی شیر بالامیاورد.بعد مشخص شد ریفلاکس هم داره .الان باز سینه هاش تورم داره بادکرده .نمیدونم چه جوری اروغشو بگیرم که فشار نیاد به سینش چون دردش میگیره ،هربار بعداز شیردادن جهنده شیر بالا میاره

خیلی خستم.دخترمم ۲۰ روزشه

خوش اومدی آوای مامان😘😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالا درست میشه عزیزم دقیقا مشکلات نوزادی دخترمو توصیف کردی

اخه ریفلاکس و کولیکش  که دیگه هس حالا حالاها .دیوونه میشم که این همه شیردارم سرریز میکنع ولی بچم نمیتونه درست تغذیه کنه

خوش اومدی آوای مامان😘😍

عزیزم درد سینه و تورمش کاملا طبیعیه و دکتر نمیخواد حتی اگر فشار بدید ممکنه ازش یک ترشح شیر مانند هم بیرون بیاد ولی نکنید اینکار رو .یکم صبوری کن فقط بیست روز دیگه همه چیز درست میشه برا کولیکش بهش قطره کولیک بده و وقتی سیرش میدی نزار تا خرخره بخوره .من سه تا بچه بزرگ کردم و همه اینا رو از سر گذروندم.میتونی اگر سوالی داشتی بهم مستقیم پیام بدی هر چی بدونم در اختیارت میزارم😊

الهی بگردم با تمام وجود درکت میکنم دختر منم از چهار روزگی تا چهار ماهگی هرشب از ساعت یک شب تا اذان صبح فقط جیییییییییییییییغ میزداااااا اون جیغ میزد من عررررررر میزدم از اینکه نمی‌فهمیدم چشه گشنشه درد داره دل درد داره چشههههه بیخوابی شلختگی خونه خستگییییی موج میزد کامل درکت میکنم خیلی دخترم بداخلاق بود الان که یکسالو نیمشه تازه یه خورده می‌ره برا خودش بازی می‌کنه وگرنه همش چسبیده بهم خداروشکررررررررر میکنم خیلی هم دست تنها بودم خیلی 

نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه می‌کنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁

عزيزم ميدونم خسته اى، اما يكم ناشكرى دارى ميكنى

اين موردايى كه گفتى، اكثرشو همه ى بچه ها دارن

درد زايمان و بى شيرى و زردى و كوليك و بالاآوردن و شب بيدارى تا چند ماه و .... همه ى اينا چيزاى طبيعى بچه س

خداروشكر كن بيمارى ناجور نداره، بسترى نيست، نقص عضو و ... نداره

بعدشم بدون كه روزاى خوبى رو دارى ميگذرونى. نميدونى بعد از ١ سالگى چققققدر سخت تر ميشه. من الان از خدامه اون روزا برگرده

اَللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَليِكْ اَلْفَرَجْ
اخه ریفلاکس و کولیکش  که دیگه هس حالا حالاها .دیوونه میشم که این همه شیردارم سرریز میکنع ولی بچ ...

منم بچم دقیقا اینجوری بود طفلک یه ذره میخورد بعد یه عااالمه شیر با شدت بالا میاورد انقدر بیحال میشد گشنه میخوابید😭😭😭😭😭 

بمیرم براش الانم خیلی لاغره 

ولی هرطور شده شیر خودتو بده  ببرش یه دکتر خوب قرص و شربت میده کمتر بالا میاره 

به دختر من تا یکسالگی شربت رانیتیدین و قرص امپرازول تجویز کرده بود دکترش 

فقط اصلا و ابدا صاف نخوابونش ، سرشو جای شیب دار بزار بالاتر از بدنش قرار بگیره 

حتما آروغشو بگیر تا کمتر بالا بیاره ، طول میکشه ولی حتما بگیر برا دکتر من ۱۰ ، ۱۵ دقیقه ژول میکشید تا آروغ بزنه

اگه دوست داشتی یه صلوات مهمونم کن به نیت سلامتی و خوشبختی بچه هام و مامانم 😍😘