2777
2789

خیلی غذاها محدود و تکراری شده برام 

اکثرا برنجی میخوریم 

چند غذا خوشمزه جدید یا حتی لیست هفتگی داشتید بفرستید ممنونم

قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راحت و جدید ته چین مرغ = مرغو بزار بپزه ریش ریش کن با پیاز و زرشک و زعفرون تفت بده برنجتو ( کته) بزار بیاد کف کنه کفشو بگیر موادو بریز توش خوشمزه و خیلی راحت

لازانیا 

سالاد ماکارانی 

کوکوماکارونی 

پیتزای خونگی 

سوپ شیر 

شیر برنج 

حلیم 

آبگوشت 

آش دوغ 

الویه

باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)

راحت و جدید ته چین مرغ = مرغو بزار بپزه ریش ریش کن با پیاز و زرشک و زعفرون تفت بده برنجتو ( کته) بزا ...

ممنونم

من امروز واکسن انفلوانزا زدم دستم درد میکنه حال ندارم عدسی میپزم احتمالا،برنامه بنویس،یه روز بذار برای کوکو ها با نون،یه روز بذار خورشتی،یه روز بذار گوشتی مثل مرغ،یه روز یذار آبکی مثل عدسی آش آبگوشت،یه روز بذار ماکارانی،یه روز بذار فست فودی مثل اسنک ساندویچ خونگی پیتزا خونگی

سوپ شیر 

چرخ کرده تخم مرغ 

چرخ کرده سیب زمینی 

یه غذایی هس شوید پلو با سینه مرغ تفت داده شده و لوبیا چشم بلبلی 

الان اسمش یادم رفته فک کنم پلو شوشتری باشه 

خیلی خوشمزس 

ماهی یا تن ماهی 

میگو پلویی 

کوکو سبزی 

اش دندونک 

کالجوش 

اشکنه 

خورشت کنگر بامیه 

خورشت نخود فرنگی کهههه ما عاشقشیم 

خوراک لوبیا خوراک مرغ 

عدس پلو با مرغ 

♡
سوپ شیر چرخ کرده تخم مرغ چرخ کرده سیب زمینی یه غذایی هس شوید پلو با سینه مرغ تفت داده شده و لوبیا چش ...

اکثرشون دوست ندارن🤕

من دیروز شوید پلو درست کردم با اینکه شوهرم دوست داره گفت بازم شوید پلو بعد رفت خونه مادرش اونجا همین غذا رو داشتن خلاصه غذا رو خورد اومد بهم گفت یعنی دستم نمک نداره به مادرش گفته خانمم همین غذا رو درست کرده منم دیگه میخوام هر چی دلم خواست درست کنم

برنامه غذایی بنویس دیگه تکراری نمیشه تعادل هم رعایت میشه

آروم باش🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

پاستا درست کن 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید