2777
2789
عنوان

خستههههههههههههه شدم خیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 21 پست

تازه اول راهی عزیزم

من واسه بچه اولم تا شیش ماه اول ، به اندازه نیم ساعت خواب نداشتم

هی میخوابیدم هی بیدار میشدم بس که بچم بی خواب بود و گریه میکرد و هزار جور مشکل...

خدا صبرت بده و تن بچه ات همیشه سلامت باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم بچم دقیقا اینجوری بود طفلک یه ذره میخورد بعد یه عااالمه شیر با شدت بالا میاورد انقدر بیحال میشد ...

دکتر براش شربت امپرازول داده صبحا نیم سی سی قبل از شیردهی میدم .ریفلاکس پنهان داشت الان بهتر میخابع .تشک انتی ریفلاکس براش سفارش دادم 

وزن گیری بچت چه طور بود؟دخترمن ۲۰ روزشه وزن موقع تولدش ۳۰۳۵بود الان ۳۹۰۰

شیرخودم خیلی زیاده مجبور میشم بدوشم بریزم دور چون شیشه شیرو نمیتونه بگیره

خوش اومدی آوای مامان😘😍
دکتر براش شربت امپرازول داده صبحا نیم سی سی قبل از شیردهی میدم .ریفلاکس پنهان داشت الان بهتر میخابع ...

وزن گیریش خیلی کم بود الانم خیلی لاغره دور سرشم کمتر رشد میکرد ولی دکتر گفت اشکالی نداره 

فقط حواست باشه مخصوصا شبا که بالا آورد برنگرده به معده اش خیلی ضرر داره خدایی نکرده باعث خفگی نوزاد هم میشه دختر من تا ۵ ماهگی شیر خودمو خورد بعد شیرخشک دادم چون شیر نداشتم اصلا ، بعدشم کم کم به غذا افتاد ولی بازم خیلی با شدت بالا میآورد ولی تقریبا بعد ۱ سال کاملا خوب شد ، در رفتگی لگنم توی بیمارستان بهم گفتن دخترت دررفتگی لگن داره ببرش پیش دکتر ولی بردم دکتر گفت نه سالمه مشکلی نداره لگنش ولی پاهاش الان پرانتزیه و کج و کوله راه میره😔😔😔😔

اگه دوست داشتی یه صلوات مهمونم کن به نیت سلامتی و خوشبختی بچه هام و مامانم 😍😘
عزيزم ميدونم خسته اى، اما يكم ناشكرى دارى ميكنى اين موردايى كه گفتى، اكثرشو همه ى بچه ها دارن درد ...

😩😩😩بعد از یک سالگی مگه چه خبره

اینکه شلوغکاری میکنه و باید مدام مراقبش باشی؟

ناشکری نمیکنم ولی میخام یه روز نفس راحت بکشم نمیشه، مشکل جدید

خوش اومدی آوای مامان😘😍
😩😩😩بعد از یک سالگی مگه چه خبره اینکه شلوغکاری میکنه و باید مدام مراقبش باشی؟ ناشکری نمیکنم ولی ...

آره، واااقعا سخته

دست تنها پير آدم درمياد

من الان پسرم ١ سال و نيمشه. دلم مى خواد چند ساعت واسه خودم باشم، به كارام و زندگيم برسم، يه دل سير بخوابم

الان يه مدلى شده نميذاره من و همسرم ١ جمله رد و بدل كنيم. تا بهم نگاه كنيم، جيغ ميزنه.

منم روزاى سختى رو گذروندم بعد از زايمان. ولى تا ٢ ماهگيش سخت بود. بعد ديگه كوليك و بى خوابياش تموم ميشه و نفس ميكشى

اَللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَليِكْ اَلْفَرَجْ