2777
2789

خواهر بزرگه من اصلااااا دو بهم زن نیس منم تو گوشیش دیدم اتفاقی ما ۴ تا خواهریم یکی از خواهرام ۲ سال از من بزرگ تره اون یکی ها ۱۰ سال و ۱۱ سال خیلی باهم جوریم اصلا حسادت نمیکنیم اما دیدم خواهرم ک ۲ سال از من بزرگ تره ب خواهر دومیم گفته معلوم نیس شوهرش چیکارا میکنه حتما ی غلطی داره میکنه با کسی دوسته ک شبا دیر میاد خونه اخه شوهرم نمایشگاه داره مجبوره تا ۹ و ۳۰ بمونه اونجا شوهره اونا ۷ و نیم میاد خونه خیلی ناراحت شدم شوهر من خیلی زحمت کشه صبح تا غروب تو کارگاهشه دستاش همه خونی میاد غردب تا شبم‌نمایشگاه گوشیشم کلا دست منه ن چشم چرونه ن هیز خیییلی ام‌منو دوس داره منم حامله از وقتی اونو دیدم خیلی ناراحت شدم 

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕

ناراحتی نداره 

اونا ک از وضع زندگیت باخبر نیستن 

حتمن خاستن چیزی بگن یا احتمالی میدادن یا

شغل مردم من جان دادن است            جان دادن در جاده های ناهموار.          جان دادن در ته دره ها.    جان دادن در هوتک ها.    جان دادن در شکم تمساح ها.    جان دادن درمیان دود گازوئیل ها.     جان دادن در میان انبوهی از رگبار گلوله ها.     شغل مردم من جان دادن است 🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصن ب روی خودت نیار

ولی با خواهرت سنگین باش

همشم از شوهرت تعریف کن

لطفا از پیج فروش لباس زیرم توی اینستا بازدید و حمایت کنینLebaszir_afsoon                                                   پیج فروش کتابم با 50درصد تخفیفBaran_e_kherad📚😍  لطفا یه صلوات برای اینکه عشقم برگرده سرکارش بفرسین😢دونفر با این خط داخل نی نی سایت هستن لطفا از تناقض صحبت ها تعجب نکنین😂   لطفا لطفا لطفا وقتی تاپیک میزنم نیاین انرژی منفی بدین..کلا آدمایی که میدونن انرژی منفی هستن وارد تاپیکام نشن     تا بی احترامی نبینم بی احترامی نمیکنم پس نگین دهه هشتادیا فلان..چون بشدت معتقدم جواب های هوی میباشد😁             درخواست دوستیم قبول نمیکنم                          

توجه نکن عزیزم..همه دنیارو به چشم خودشون میبینن...

یه بار دیدیش بگو من عین چشمم به شوهرم اعتماد دارم امتحانش رو پس داده... تا اخر شب زحمت میکشه...

اینکه با دست خونی میاد خونه هم بگو..بزار خجالت بکشخ

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
یا حسوده یا از این دلسوزای کم عقل

دقیفا دلسوز کم عقل اصلا حسود نیس

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕

قضاوت دیگران رو بیخیال

شایدم اون شرایط دقیق زندگیتو نمیدونه

شاید فقط از رو خیر خواهی بوده

شایدم حالا اعصابش خورد بوده

منظورم اینه که فک نکن قصد بدی داشته باشه 

بهش فکر نکن

پیشاپیش معذرت میخوام بابت زبون تند و تیز و البته حق گوم...اگه دلتون رو شکستم منو ببخشید...خوشحال میشم بهم اسم پسر معرفی کنی و به تاپیکهام یه سری بزنی....

شوهر منم 11 میاد .هر کی زود بیاد  پاک وقدیسه هست؟ بعضیا سنتی فکر میکنن

گاهی مرگ،فقط جدا شدن روح از بدن نیست                                           دختر باشی و                                                                پدر برود                                                             تو برای همیشه مُردی...