2777
2789
عنوان

خواهرم ب خواهر بزرگم راجب شوهرم گفته..

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 35 پست

ببخشید اینو خدا زده🤦🏻‍♀️ولش کن

‏‏كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک می‌کند و به ما توجه می‌کند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️
ناراحتی نداره  اونا ک از وضع زندگیت باخبر نیستن  حتمن خاستن چیزی بگن یا احتمالی میدادن ی ...

اخه شوهر من هرررچی ام ک باشه اصلااا تو فاز زن و اینا نیس اگ بگن دزدی کرده باورم میشه بگن با کسیه باورم نمیشه 

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیخیال که نمیتونی بشی 

معلومه دلت شکسته 

بهتره به خواهر بزرگترت بگی و باهاش درد دل کنی

ما زنا حرف که بزنیم اروم میشیم 

پس خود خوری نکن به خواهرت بگو

نکه دعوا اینا کنی فقط و فقط و فقط درد دل کن که اروم بشی

بی خیال بهش فکر نکن همین قدر که خودت به شوهرت مطمئنی کافیه.2ساعت دیر یا زود اومدن دلیلی برای خیانت نیست هر شغلی یه تایمی داره مثلا کارمندی که ساعت 2 کارش تمومه نمیتونه خیانت کنه ولی کارگری که شب میاد خائنه.  

نباید چت دیگران رو بخونی . 

خدارامی شناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
فکرتو درگیر نکن  ببخشیدا ولی خواهرت بهت حسودی میکنه که هم شوهر مهربون و کارکنی داری که مخصوصا ...

ن نمیکنه شوهر خودش صد برابر شوهر من بهتره زبونش تیزه  ولی شدیدا دلسوزه میدونم از رو دلسوزی گفته ولی کارش بد بوده

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕
نباید چت دیگران رو بخونی . 

ما اصلا باهم این حرفارو نداریم فقط با خواهرهام اینطوریم

قضاوت دیگران رو بیخیال شایدم اون شرایط دقیق زندگیتو نمیدونه شاید فقط از رو خیر خواهی بوده شایدم ح ...

خودم میدونم قصدش بد نبوده دیگ خواهرمو میشناسم دلی دلم برا شوهرم خیلی سوخت

ن نمیکنه شوهر خودش صد برابر شوهر من بهتره زبونش تیزه  ولی شدیدا دلسوزه میدونم از رو دلسوزی گفته ...

عزیزم شاید اون از رفتار شوهر تو خوشش میاد شاید شوهرش هرچقدرم خوب باشه ایشون خوششون نیاد 

حالا قصد توهین ندارم امااگه دلسوز بود پیش خودت میگفت که بتونه هم راهنماییت کنه 

وگرنه به خواهت نمیگفت معلوم نیست شوهرش چی کارا میکنه 

تو تاپیکای(دعوایی)و(داستان زندگی)تگم کنین🙂😉لطفاااااا🤑

وا شوهر من محدودیت کرونایی نبود ۱۱ میومد

چه ربطی داره

منم باید بگم شوهرم چرا ۱۱میاد حتما جای دیگست

خوب بخواد بره جایی واقعا واسه یک ساعت و دوساعت ؟

اونایی که زیر سرشون بلند شده معمولا یه مدت میگن ماموریتن یا کار خوب تو شهرستان خورده یا یه ماشین تو فلان استان میخوام برم ببینم سود توش زیاده که قشنگ چند روز نباشن خدایی بره سک سک کنه برکرده

خروسه مگه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
توجه نکن عزیزم..همه دنیارو به چشم خودشون میبینن... یه بار دیدیش بگو من عین چشمم به شوهرم اعتماد دار ...

خودش میبینه نمایشگاه شوهر من ی حا تو منطقه بالاشهره همه زنا لختی میان میگ نزار بره اونجا خب منم میگم مگ میشه شوهرم بکنم تو قفس خب داره کار میکنه

ما اصلا باهم این حرفارو نداریم فقط با خواهرهام اینطوریم

عزیزم هر کسی ممکنه با یکی دیگه حرفی بزنه که نخواد کس دیگه بفهمه ! حتی اگر نفر سوم خواهر یا مادر آدم باشه . ایشون این حرف رو تو روی شما نزده . اغلب آدما از بیکاری حرف مفت زیاد میزنن  و لزوما قصد یا منطقی پشت حرفشون نیست . 

خدارامی شناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
عزیزم شاید اون از رفتار شوهر تو خوشش میاد شاید شوهرش هرچقدرم خوب باشه ایشون خوششون نیاد  حالا ...

دقیقا از رفتارای شوهر من متنفره میبینه ناراحت میشم نمیگه تو روم