2777
2789
عنوان

خواهرم ب خواهر بزرگم راجب شوهرم گفته..

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 35 پست
خودم میدونم قصدش بد نبوده دیگ خواهرمو میشناسم دلی دلم برا شوهرم خیلی سوخت

عزیزم چرا دلت سوخت...

ماشالله یه خانوم با کمالات داره

به سلامتی داره پدر میشه

تنش سالمه 

نون حلال درمیاره

خانوم شم هم دوسش داره هم بهش اعتماد داره هم قدرشو میدونه

پیشاپیش معذرت میخوام بابت زبون تند و تیز و البته حق گوم...اگه دلتون رو شکستم منو ببخشید...خوشحال میشم بهم اسم پسر معرفی کنی و به تاپیکهام یه سری بزنی....
خودش میبینه نمایشگاه شوهر من ی حا تو منطقه بالاشهره همه زنا لختی میان میگ نزار بره اونجا خب منم میگم ...

بگو من اعتماد دارم 

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیاد از زندگیت پیشش نگو حتما چیزی گفتی که اونم این برداشتو کرده 

ن چیزی نمیگم منم از زندگیم راضیم دلسوزه نمیونه‌چجوری بگه عین خالمه 

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕
بگو من اعتماد دارم 

از شوهر خواهر بزرگمم خوشش نمیاد با اونم اینجوریه میگ تمام زندگی دست زن باشه مرد هیجکاره باشه شوهر خودش اینجوری میگ شماها پخمه اید

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕
از شوهر خواهر بزرگمم خوشش نمیاد با اونم اینجوریه میگ تمام زندگی دست زن باشه مرد هیجکاره باشه شوهر خو ...

خوب این میشه دخالت دیگه! با همه کار داره... به خواهر بزرگترت بگو به بگه سرت تو زندگی خودت باشه

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  

ناراحت شدن نداره بهش بگو من از شوهرم اعتماد دارم 

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋