خواهر بزرگه من اصلااااا دو بهم زن نیس منم تو گوشیش دیدم اتفاقی ما ۴ تا خواهریم یکی از خواهرام ۲ سال از من بزرگ تره اون یکی ها ۱۰ سال و ۱۱ سال خیلی باهم جوریم اصلا حسادت نمیکنیم اما دیدم خواهرم ک ۲ سال از من بزرگ تره ب خواهر دومیم گفته معلوم نیس شوهرش چیکارا میکنه حتما ی غلطی داره میکنه با کسی دوسته ک شبا دیر میاد خونه اخه شوهرم نمایشگاه داره مجبوره تا ۹ و ۳۰ بمونه اونجا شوهره اونا ۷ و نیم میاد خونه خیلی ناراحت شدم شوهر من خیلی زحمت کشه صبح تا غروب تو کارگاهشه دستاش همه خونی میاد غردب تا شبمنمایشگاه گوشیشم کلا دست منه ن چشم چرونه ن هیز خیییلی اممنو دوس داره منم حامله از وقتی اونو دیدم خیلی ناراحت شدم
کدخدایی که گمانگرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بینوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕
خانوم شم هم دوسش داره هم بهش اعتماد داره هم قدرشو میدونه
پیشاپیش معذرت میخوام بابت زبون تند و تیز و البته حق گوم...اگه دلتون رو شکستم منو ببخشید...خوشحال میشم بهم اسم پسر معرفی کنی و به تاپیکهام یه سری بزنی....
کدخدایی که گمانگرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بینوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕
از شوهر خواهر بزرگمم خوشش نمیاد با اونم اینجوریه میگ تمام زندگی دست زن باشه مرد هیجکاره باشه شوهر خودش اینجوری میگ شماها پخمه اید
دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋