2777
2789
عنوان

ممکنه باز کرونا گرفته باشیم؟؟؟😭

173 بازدید | 19 پست

دخترم از پریروز صبح گفت گلو درد و گوش درد و دل درد و تهوع و پشت درد داره و گرمشه....گاهی هم عطسه و سرفه داشت...بعد از ظهرش سریع بردم دکتر....بهش شربت سرماخوردگی و قرص کوآموکسی کلاو و استامینوفن داد....

موند دیروز که همچنان بدن دردو داشت‌‌‌امروزم همونطوره و بی حاله و بدن درد و دل درد داره و میگه سردمه....در طاهر و روی درحه تب نداره ،اما میگه گرممه....

ما اردیبهشت ماه کرونا مثبت شدیم..‌

ممکنه بازم کرونا گرفته باشه دخترم ؟؟

بویایی چشایی داره اما.‌.

خدایا عزیزامو به خودت سپردم ...🌹

بعضی افراد تا ۳بار هم گرفتن

تروخدا مراعات کنید این ویروس باکسی شوخی نداره

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرتون ببرم چکاب تا ازش سی تی و آزمایش بگیرن؟؟

آره برا احتیاط برین

میدونین دعای نی نی سایتی ها خیلی معجزه میکنه؟میشه دعا کنین معجزه زندگی منم اتفاق بیوفته؟من میدونم با دعای شما لطف خدا شامل حالم میشه و امضامو تغییر میدم که به خواستم رسیدم بعد از اینهمه سختی...، دوستتون دارم 🙆‍♀️اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
آره برا احتیاط برین

نوزاد دو ماهه دارم..‌از صبح عطسه میکنه و با اینکه سابقه نداشت زودتر از دو روز پی پی کنه ،علی رغم اینکه دیشب پی پی کرده بود باز الان کرد...نکنه کرونا گرفتیم ؟؟!!😭😭😭

من هفته ۱۵ حاملگیم گرفتم و بستری شدم 

بعضی افراد تا ۳بار هم گرفتن تروخدا مراعات کنید این ویروس باکسی شوخی نداره

رو چه حساب میگین عزیز دل؟؟خودتون تجربه کردید یا در اطرافیان دیدید؟؟

نوزاد دو ماهه دارم..‌از صبح عطسه میکنه و با اینکه سابقه نداشت زودتر از دو روز پی پی کنه ،علی رغم این ...

ایشالله که نیست ولی دکترو حتما برین 

مایعات و گرمیجات و... 

میدونین دعای نی نی سایتی ها خیلی معجزه میکنه؟میشه دعا کنین معجزه زندگی منم اتفاق بیوفته؟من میدونم با دعای شما لطف خدا شامل حالم میشه و امضامو تغییر میدم که به خواستم رسیدم بعد از اینهمه سختی...، دوستتون دارم 🙆‍♀️اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
رو چه حساب میگین عزیز دل؟؟خودتون تجربه کردید یا در اطرافیان دیدید؟؟

خودم یبار گرفتم ۵ روز جون دادم

یکی از دوستام تو بیمارستانه ۲بار تا حالا گرفته

میگه همکاراش سه بار هم مبتلا شدن😔

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
خودم یبار گرفتم ۵ روز جون دادم یکی از دوستام تو بیمارستانه ۲بار تا حالا گرفته میگه همکاراش سه بار ...

دور از جونت عزیزم....منم هفته ۱۵ بارداری گرفتم و دو هفته بستری بودم...

بار دوم دوستت خفیف تر گرفت یا شدید؟؟

دور از جونت عزیزم....منم هفته ۱۵ بارداری گرفتم و دو هفته بستری بودم... بار دوم دوستت خفیف تر گرفت ی ...

امیدوارم بلا ازت دور باشه

دقیقا علائم بار پیش رو داشت اما رو اعصابش خیلی تاثیر گذاشته بود😔

امیدوارم بلا ازت دور باشه دقیقا علائم بار پیش رو داشت اما رو اعصابش خیلی تاثیر گذاشته بود😔

من خودم به درک ..نگران دختراممم😭😭😭

دعا کنید برامون 

امیدوارم بلا ازت دور باشه دقیقا علائم بار پیش رو داشت اما رو اعصابش خیلی تاثیر گذاشته بود😔

دختر من قبلا فقط گر گرفتگی و بویایی چشایی و ابریزش و عطسه داشت...خسته هم بود...اما این بار شدیدتره