2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1064594 بازدید | 118822 پست
فندقی نگران نباش ایشالا با هم حامله میشیم😍

حالا که اینجوریه منم باهاتون حامله میشم پس 😁😁

خودت زندگیت و بساز . یه زن مستقل و قوی از همه جذاب تره.         به هر چی می‌خوام میرسم 😍😍💪💪 دوستان من باردار نیستم تیکت آزمونمه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من اولیرو که اوردم فوت شد دومی رو بلافاصله اوردم  سومی هم بعد6 سال فک کنم فاصله سنی عالی باشه ...

عزیزم  اولی فوت شدچه سخت🙁خداگلات روحفظ کنه برات🙏کارخوبی کردی منم خیلی دوستداشتم فاصله سنی زیادنشه ولی قسمت نشد☺

عزیزم  اولی فوت شدچه سخت🙁خداگلات روحفظ کنه برات🙏کارخوبی کردی منم خیلی دوستداشتم فاصله سنی زیا ...

اره من قبلا هم گفتم بچه داری من خیلی سخت بود چه بارداری چه به دنیا اومدن چه تا دوسالگی بسی سختی کشیدم😭😭😭ولی لاغر نشدم که نشدم

❤️👨‍👩‍👦‍👦❤️خدایا خودت مراقب عزیزان باش🤲.💖.🤲 کاهش وزن1400.2.15💙قد 167💙وزن شروع68.5❤️وزن این هفته20. 3💙 65.5💙 وزن این هفته4.5💙64.5💙وزن این هفته20. 4💙63.5💙 وزن این هفته27. 4💙63💙وزن این هفته.5.3💙62💙وزن این هفته17. 5😢62💙. وزن هفته6.7. 61💙  وزن هفته28. 6. 60💚صعود به گروه سبز🥰وزن هفته7.18. 59💚         وزن هدف55                      گروه ابی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙         گروه سبز💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚
منم انشاالله بعد از لاغری نی نی دومو از خدا میخوام

ایشالا

من انگوزم برای لاغری بیشتره چون باید هزینه کنم و آی وی اف بشم

ولی اگه خدا بخاد باید ماه بعدی برم زیر نظر دکتر

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍

شب همگی خوش عزیزان

خیلی انگیزه گرفتیم. فوران انگیزه بود امشب خانما فردا ترازوها از تعجب هنگ میکنن🤣🤣🤣🤣

❤️👨‍👩‍👦‍👦❤️خدایا خودت مراقب عزیزان باش🤲.💖.🤲 کاهش وزن1400.2.15💙قد 167💙وزن شروع68.5❤️وزن این هفته20. 3💙 65.5💙 وزن این هفته4.5💙64.5💙وزن این هفته20. 4💙63.5💙 وزن این هفته27. 4💙63💙وزن این هفته.5.3💙62💙وزن این هفته17. 5😢62💙. وزن هفته6.7. 61💙  وزن هفته28. 6. 60💚صعود به گروه سبز🥰وزن هفته7.18. 59💚         وزن هدف55                      گروه ابی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙         گروه سبز💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚
عزیزم😂😂😂برای من سرگذاشته نذاشته میره من درازمیکشم یساعت غلت میزنم شایدخواب بیادسراغم 😳

اونم همینه رو اسفالت خیابون هم میخوابه. عمیق همیشه بهش میگم خرس جان 🤣🤣من که خیلییی خوابم کمه خیلیی .

خودت زندگیت و بساز . یه زن مستقل و قوی از همه جذاب تره.         به هر چی می‌خوام میرسم 😍😍💪💪 دوستان من باردار نیستم تیکت آزمونمه