2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1064648 بازدید | 118822 پست
دخترمن ۷ماهشه فکر کن دیگ بیش ازحد نی نیه😂

وووی 😍😍😍نرمالوئه

خودت زندگیت و بساز . یه زن مستقل و قوی از همه جذاب تره.         به هر چی می‌خوام میرسم 😍😍💪💪 دوستان من باردار نیستم تیکت آزمونمه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عالی بودی عشقم بخاطرفست ۱۰۰۰مصرف کردی🤗👌💙

اره عزیزم باید کمتر مصرف می کردم ولی روز اول پریودم بود نتونستم ولی اکثرا میوه بود فقط ساعت ۲ املت و نون سنگک خوردم که اونم سوخته کالری هاش تا الان.

واقعا شکا که حساس هم هستی خیلی زود خسته میشدی من که پدرم در اومد با بچه بزرگ کردنم همه برام ارزوی صب ...

اره من گفتم باباش نگه داره . عوضش کنه . شیرش هم بده . من حموم و غذا و بیرون رفتن و بازی 🤣🤣🤣بیدارم نکنن واسه شیر و اینا 

خودت زندگیت و بساز . یه زن مستقل و قوی از همه جذاب تره.         به هر چی می‌خوام میرسم 😍😍💪💪 دوستان من باردار نیستم تیکت آزمونمه

آفرین ماشاالله به تو😍👌من یدونه زاییدم 😬

من اولیرو که اوردم فوت شد دومی رو بلافاصله اوردم 

سومی هم بعد6 سال فک کنم فاصله سنی عالی باشه دیگه

❤️👨‍👩‍👦‍👦❤️خدایا خودت مراقب عزیزان باش🤲.💖.🤲 کاهش وزن1400.2.15💙قد 167💙وزن شروع68.5❤️وزن این هفته20. 3💙 65.5💙 وزن این هفته4.5💙64.5💙وزن این هفته20. 4💙63.5💙 وزن این هفته27. 4💙63💙وزن این هفته.5.3💙62💙وزن این هفته17. 5😢62💙. وزن هفته6.7. 61💙  وزن هفته28. 6. 60💚صعود به گروه سبز🥰وزن هفته7.18. 59💚         وزن هدف55                      گروه ابی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙         گروه سبز💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

چه جیگره 😭

@فندق_فسقلی  

سال دیگه عکس نی نی توئه هاااا دیگه عکس خودت و نمیخوااام

پاشید زود برید تو رختخواب همگی فردا تا لنگ ظهر خواب میمونید😂😂😂

من رفتم 🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🛌🛌🛌🛌🛌

برید بخوابید،، زهرا کرکره تاپیک رو بکش پایین😂😂😂

🎆🎇🎇🎇🎇🎇🎇🎇🎇🎇🎇🎇🎇🌙🌙🌙🌙🌙🌙

شب همگی بخیر💖🐥

به حکمتش دل بسپار 🌿
چه جیگره 😭 @فندق_فسقلی     سال دیگه عکس نی نی توئه هاااا دیگه عکس خودت و نمیخوااام

فداتم

وزن اولیه بعدزایمان۹۲...شروع رژیم باگروه بامدادجون۸۹.🔓۸۸🔓۸۷🔓۸۶🔓۸۵/۱۰۰🔓۸۴🔓۸۳/۵۰۰🔓۸۲/۵۰۰
اره من گفتم باباش نگه داره . عوضش کنه . شیرش هم بده . من حموم و غذا و بیرون رفتن و بازی 🤣🤣🤣بیدارم ...

جانم منم باهات موافق بودم

ولی وقتی بچه دار بشی دیگه تویی وجود نداره فقط حس مادرانه داری و بس

❤️👨‍👩‍👦‍👦❤️خدایا خودت مراقب عزیزان باش🤲.💖.🤲 کاهش وزن1400.2.15💙قد 167💙وزن شروع68.5❤️وزن این هفته20. 3💙 65.5💙 وزن این هفته4.5💙64.5💙وزن این هفته20. 4💙63.5💙 وزن این هفته27. 4💙63💙وزن این هفته.5.3💙62💙وزن این هفته17. 5😢62💙. وزن هفته6.7. 61💙  وزن هفته28. 6. 60💚صعود به گروه سبز🥰وزن هفته7.18. 59💚         وزن هدف55                      گروه ابی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙         گروه سبز💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

همگی برای خودتون و نی نی های گلتون اسپند دود کنید شبتون بخیر من تا ۳ یا پنج بیدارم ولییی😭

کی جیگره؟😭😭😭😭😭😭 منم نی نی میخوام😭😭😭😭 خدا هنوز نداده😭😭😭😭😭

نی نی طنین . میده فدات شم غصه نخور همیشه آدم بیخیال میشه و انتظار نداره حاجت روا میشه