2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1064594 بازدید | 118822 پست
مرسی خوبم عزیزم🌼 صبحونه چای ویه خرما خوردم20 کالری ناهارم 4 عصر یه دونه گو جه ویه دونه بادمجون رو ...

پرفکت مثل همیشه ساراجان🥰🥰

گزارش من

صبحانه چا و۲تاخرمت

ناهار یه کف دست ماهی و۵تا قارج بخارمز

شام ۴ق برنج ونصف کف دست سینه ی مرغ

م.و ۵گرم ماشمالو،نصف لیوان شیر و۲تاخرما،۱ق چ نوتلا،۱ باسلوق کوچولو

کالری مجاز ۵۰۰

کالری مصرفی ۵۰۵

۱۵ مین حلقه و اپ ران

@آسنات99  

@princesspeach  حواسم بهت هستاااا گزارش نمیدی چندروزه🌵🌵🌵🌵🛑🛑🛑🛑🛑

سوگلی خدا منم💜
چ جالب خب نمیخورم😶

آره اینارو رعایت کنی اضافه وزنت خیلی کم میشه فقط وزن بچه دوسه کیلو اضافه برنج هفته ای ۳بار بیشتر نخور نونتو کم کن

تنقلات و بزار کنار سرخ کردنی و نخور کلا سالم خوری داشته باش

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

آره اینارو رعایت کنی اضافه وزنت خیلی کم میشه فقط وزن بچه دوسه کیلو اضافه برنج هفته ای ۳بار بیشتر نخو ...

پس برنجو نون کم کنم چی بخورم؟؟؟ 

منو ابجی کوچولوت بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوت هستیم عزیزم💓💓💓
عشقم کالری مصرفی من حدود ۸۰۰تا شد صبحانه قهوه  نهار لواشک وترشک میان وعدع بزقرمه با نون خشک& ...

ورزشات عاليه افرين عزيززززززم... فست بعدي 500 ميبندي انشالله   

عضو گروه نارنجی 🍊. وزن فعلی ۷۳.۱۵۰ وزن هدف ۵۵   هیچکس تا به حال برنامه ای برای شکست خوردن، چاق شدن یا احمق بودن ننوشته این چیزها وقتی اتفاق می افتد که شما برنامه ای نداشته باشید. 
پس برنجو نون کم کنم چی بخورم؟؟؟ 

نگفتم که خیلی کم کن مثلاً نون همیشه یه دونه میخوردی ازین به بعد یه سومشو نخور یا برنج ۳کفگیر میخوردی ۲کفگیر بخور عوضش سالاد وماست بخور پیش غذا هم چاق نمیکنه هم سیر میشی غذاتو خیلی کم نکنید واسه بچت ضرر داره سالم بخور

نگفتم که خیلی کم کن مثلاً نون همیشه یه دونه میخوردی ازین به بعد یه سومشو نخور یا برنج ۳کفگیر میخوردی ...

خیلی ممنونم عزیزم

منو ابجی کوچولوت بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوت هستیم عزیزم💓💓💓
نه؟؟؟؟؟  اصلا علايم نداشت شركت ازشون تست گزفته مثبت بوده زنگ زدن ك ميا شركت ي مدت حالا منم ب ...

وای خدانکنع انشالله تو و دخترت سالم باشین،و همسرتم بدون علامت سپری کنه و زود خوب بشه🤲🤲🤲