2789
عنوان

با شوهرم دعوا کردم یکی بیاد راهنمایی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 35 پست
مگه میفهمه ی بار منو برد دکتر زیر سرم بودم ننش انقد زنگ زد ول کرد رفت هیچ شرایط بدی ندارن فقط خودشون ...

پس تو هم عین خودشون رفتار کن .. هر وقت خواست بیاد خونتون بهانه بیار .. ببین حالیش میشه یا نه

بعدشم شوهرت اینجور که تعریف میکنیم انگار کمی خسیسه

مرد خسیس هم آدم و پیر میکنه .. تا نامزدی و نرفتی سر زندگیت دودو دو تا چهار تا کن ببین باید چیکار کنی ..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دشمن نیاز نداری

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

پس تو هم عین خودشون رفتار کن .. هر وقت خواست بیاد خونتون بهانه بیار .. ببین حالیش میشه یا نه بعدشم ش ...

اون سر زده میاد خانوادم برای شام ناهار نگه میدارن ولی من بوده بعدظهر رفتم خونشون تا ساعت ۱۱ شب ننش ی تخم مرغ درست نکردع یک تعارف نمیکنن

پس تو هم عین خودشون رفتار کن .. هر وقت خواست بیاد خونتون بهانه بیار .. ببین حالیش میشه یا نه بعدشم ش ...

اون سر زده میاد خانوادم برای شام ناهار نگه میدارن ولی من بوده بعدظهر رفتم خونشون تا ساعت ۱۱ شب ننش ی تخم مرغ درست نکردع یک تعارف نمیکنن

اون سر زده میاد خانوادم برای شام ناهار نگه میدارن ولی من بوده بعدظهر رفتم خونشون تا ساعت ۱۱ شب ننش ی ...

واااااای چقدر بیشعوره مادرشوهرت..

پس خودشون گشنه شون نمیشه ؟؟

شوهرت هم حتما هویج تشریف داره که یک کلام نمیگه گشنه ای تشنه ای .. مثلاً نامزد هستید . باید به این جور چیزا بیشتر دقت کنه ..

پس فردا که رفتی زیر یک سقف چی کار میکنه این برات؟!!!!!

نگفتی خسیسه حتما خانواده شوهرت و خودش؟

مگه میفهمه ی بار منو برد دکتر زیر سرم بودم ننش انقد زنگ زد ول کرد رفت هیچ شرایط بدی ندارن فقط خودشون ...

همه رو ولش کنه

مامانت بنده خدا چقدر باید براش غذا بپزه

هفته ای یکبار هم زیاده

اون سر زده میاد خانوادم برای شام ناهار نگه میدارن ولی من بوده بعدظهر رفتم خونشون تا ساعت ۱۱ شب ننش ی ...

تا وقتی خانواده ت تحویل میگیرن اوضاع همینه باید با پدر و مادرت صحبت کنی .تایم نعارو شام رو عوض کن .آنقدر بیکاره دو وعده میاد خونتون ..ایشون بچه ننه تشریف داره وورنن باید بدونه بعد عقد اولویتش باید خانومش باشه .خانواده ت باید بهش گوشزد کنن که دختر ما بچه سر راهی نیست که ارزش براش نمیگذاری ببریش بیرون .انشالله که باکره ای !!؟خرک میکنه یا نه ؟اونم میگه گردن باباته

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

هیچی میگه تو ددری برای بیرون رفتن این کارارو میکنی دوسال نیم یک پارک نبرده منو جواب سر بالا هم میده

من که عمرا با همچین آدمی ادامه بدم، هم مشخصه از خانوادش حساب میبره، هم اینکه بی توجه و بی مسولیت هس، وگرنه دوران عقد شیرینترین دوران هس که همش پارک و سینما و کافه و... باشی، بعد از عروسی که بچه دنیا بیاد دیگه این گشت و گذارها میره پی کارش، من هنوزم دوران عقدم بهترین دوران زندگیم بود، بااینکه شوهرم تا گردن زیر قرض بود، اما پارک و سینما و... رو اصلا کنسل نمیکردیم، حتی پیاده روی ساده هم مزه اش زیر زبونم مونده، بیشتر فکر کن گلم، این تازه دوران عقد اینجوری هس، بعد از عروسی که کلا تا سرکوچه هم نمیبردت

واااااای چقدر بیشعوره مادرشوهرت..پس خودشون گشنه شون نمیشه ؟؟شوهرت هم حتما هویج تشریف داره که یک کلام ...

ن خسیس نیستن دامادهاشون هفته ای یکبار دعوت میکنن ولی عروس رو ....