2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1064648 بازدید | 118822 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام واقعا؟؟؟😔 انشاا.. زود خوب خوب بشه..  دیانا جون امروز فقط تخم مرغ ابپز و خیار و خرما  ...

نه اشكال نداره گلم كاهو سردي مياره زياد نخوري بهتره 

هويج هم سيركنندس

خرما هم عاليه جلوي ضعف رو ميگيره

مرسي گلم🥰

اره بابا . من چند شب پیش داشتم کلوچه با چای میخوردم گلوم گیر کرد ینی واقعا خفه شدم و به زور خدا بهم ...

😐😐😐 شوهر منم اینمدلیه.. من میگم مثلا کمرم درد میکنه میگه عه منم فلانجام درد میکنه.. 🤔 تو حاملگیم هوس پیتزا کردم یبار گفت بعدا میگیرم الان بعدا نشده هنوز دخترم یکسالشه😂

[QUOTE=173493832]اگه دل رحم نبودم که وضعم این نبود😬😬مثل همه زنا به حرف شوهر محل نمی‌دادم کار خودمو ...

کار خوبی می‌کنی به خدا من نیستم که یه بار بگه فلان کارو نکن میگم باشه بعد خودمو جر میدم از حرص😤😤

یه اخلاق افتضاحی داره هیچیو تو خونه من بگم نمیخره نمیدونمم چرا  فرش،کمد دیواری،مبل همه اینارو بارور من خریده زور میگماااا دعوای حسابی کردم الانم تو کارگاهش ۱۰۰تا نیز ناهار خوری هست میگم یکیو بیار خونه میگه من روش غذا نمیخورماا میگم من میخورم بیار میگه باشه بعد تو حرفاش به من حرف میپرونه که راضی نیست اون روز مامانم میگه بیا رو میز ناهار بخور میگه مامان من رومیزی بدم میاد اصلا راحت نیستم 😒

میگه میارم نمیاره هااا الکی میگه هرروز میپرسم رنگشو شروع کردی میگه آره درحالیکه به روز وقت میبره

مناسفانه اينجا ايران است

مرده شورشو ببرن.... از هرجاش به مصیبتی میباره😕اروپا خوبه ،آلمان خوبه دوستم شش ساله رفته اونجا اولین بچه اش اینجا دنیا اومد بلافاصله رفتن آلمان دومیشم اونجا دنیا آورد....جای پاشو محکم کرد ...بچه هاش پرستار دارن دوزبانه بزرگ شدن...میگفت خیلی چیزاشون خوبه لباس خریده برده خونه شوهرش نپسندیده خلاصه یجوری شده یک ماه بعد راهش افتاده به اون فروشگاه میگه خیلی راحت پس گرفت و پولشو پس داد چون میگه دروغ نمیگن...فکر میکنن هیچ کسم دروغ نمیگه به هم اطمینان دارن

کار خوبی کردی به این مردها خوبی نیومده😂😂😂 مطمعن باش اونم همین کارو میکرد😂😂😂😂

نه حداييش اون خيلي مواظب ماست

الان يكسره پيام ميده مواظب خودتون باشيد 

عناب بخوريد مايعات بخوريد و فلان 

گفتم تو كرونا داري ها نه ما

فدات ساراجان شما خودت خوبی؟چکار کردی با فست امروز؟

مرسی خوبم عزیزم🌼

صبحونه چای ویه خرما خوردم20 کالری

ناهارم 4 عصر یه دونه گوجه ویه دونه بادمجون رو با 1قاشق روغن زیتون وابغوره پختم با سبزی خورن و 25 گرم نون شد 153کالری

شامم 250 گرم سوپ جو و25 گرم نون سبزی خوردن فراون247کالری

م و

شیره انگور 17 گرم که تو آب میریزم/یه دونه سیب/25 گرم انجیر خشک ودوتادونه خرما 184کالری

با دوسین ناشتا باهم میشن 641 کالری

8لیوان آب هم خوردم بالا خره موفق شدم 💪😂

@zibaye_khofte2288

@آسنات99  

عضوتاپیک بامداد خمارتاریخ شروع رژیم12/9/401قد 158وزن شروع 71/600  😡  70/200😎69/400😎71/400😡68/900😎هدف53              اگه دیروز منو می‌شناختی امروز دیگه منو نمیشناسی، من روزانه رشدمی کنم💪💪
اره بابا . من چند شب پیش داشتم کلوچه با چای میخوردم گلوم گیر کرد ینی واقعا خفه شدم و به زور خدا بهم ...

خوبه حرف پیدا کرده بزنه وگرنه میترکیده😂😂😂😂😂

من یه سال پیش ساعت ۱۲یه دردی سراغم اومد عین درد زایمان تا ساعت۶صبح به خودم پیچیدم مردمو زنده شدم هی صداش کردم منو ببر دکتر می‌گفت دکتر الان کجا بود بخواب میریم حالا ساعت ۶صبح زنگ زدم بابام اومد برد دکتر گفت چرا زودتر نگفتی بیام😍

چند بار اونجوری شدم که آخرشم نفهمیدم چمه همشو بابام برد دکتر یه بار عظله پام گرفته بود نمی‌تونستم انگشت پامو تکون بدم از درد صبح بیدار شدم انگار پا نداشتم جمعه بود تا ۱۰صبح گفتم ببر دکتر می‌گفت جمعست دکتر کجا بود آخرش به زور برد با ویلچر تو بیمارستان می‌رفتیم میخواستم آمپول بزنم کمک نمی‌کرد همش می‌گفت زود باش برو بالا از تخت پرستاره دلش سوخت گفت اگه میتونست میرفت😒

مرده شورشو ببرن.... از هرجاش به مصیبتی میباره😕اروپا خوبه ،آلمان خوبه دوستم شش ساله رفته اونجا اولین ...

افرين اينجا الان از خيلي از كشورايهمسايمون هم عقب افتاده تر شده

هيچ امكاناتي و امتيازي نداريم

من بعضي وقتا ميگم چي ميشد ايران ب دنيا نميومدم 

امريكا يا استراليا يا سوييس

چي ميشد خدااااااااااا😂😂😂😂😛