2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1064594 بازدید | 118822 پست
اوووو من نمیدونستم ممنون عزیز ک گفتین

عزیزم کلا رژیم سریع نگیرید مگر اینکه واقعا مجبور باشید اونم دو سه کیلوی آخر 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
اره از فردا چون من امروز صبحانه خوردم ورزش گروهی چی شد پس دو روز انجام دادیم بعد ولش کردیم😐

عزیز الهه جون میگه اون  رژیم برای گروه سبزه و ۲ کیلوی اخر..میگه نگیریم

ورزش ک عزیزم 

فهمیدم همسری مریضه کلا همه چیز زندگیم بهم ریخت ازون موقع فقط دنبال دکتر بردنشم.هر دکتری هم ک میری باید ۲ ساعت تمنتظر ویزیت باشی و تا بیایی خونه قشنگ ۴  ۵ ساعت زمان میبره

همین شد نتونستم برای ورزش تگتون کنم متاسفانه

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚 قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓 >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>> هدفم ۵۶ 🔐 ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش @آسنات99 @خوشگلشششونم @مامان_دو_گل_پسر @shaparak شرقی

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مررررسی عزیزدلممم🤩😍  فقط من روزایی ک فست میگیرم سرم گیج میره، هم شاغلم هم درس میخونم  ...

فستت رو اگه خیلی سختته با ۷۰۰ بگیر فعلا 

هر وقت سرت گیج رفت یه خرما یا کشمش بخور نزار فشار و قندت بیوفته اوایل رژیمه بعدش عادت میکنی 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سلام  وزن ابتدا ۶۳.۷ هفته پیش بادکنک الان ۶۲.۷ هدف ۶۳ @آسنات99     @hamta78830 ...

عاااالیه عزیزم 👍🏻👍🏻🌹 

این هفته همه رقیبها ترکوندن افرین دخترهای قهرمان 👍🏻💪🏻 امیدوارم هفته دیگه یکشنبه همگی کاهش توپ داشته باشیم💪🏻  

Null
عیب نداره عوضش تو رو هروقت آدم دلش بخواد میزنه بغلش همه جا میبره😂😂😂😂 دیشب شوهرم میخواست عین فیل ...

😂😂😂😂😂😂 طفلی اومده اظهار عشق کنه کمرش شکسته زیر اینهمه وزن 😂😂😂😂😂😂😂😂

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚 قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓 >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>> هدفم ۵۶ 🔐 ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش @آسنات99 @خوشگلشششونم @مامان_دو_گل_پسر @shaparak شرقی

فستت رو اگه خیلی سختته با ۷۰۰ بگیر فعلا  هر وقت سرت گیج رفت یه خرما یا کشمش بخور نزار فشار و ق ...

سلام عزیز دل 

من یکم اوضاع روحیم خوب نیست واقعا توان رژیم ندارم عصبی میشم 

چکار کنم به نظرت 

از چاقی هم خسته شدم ولی دل و دماغ هیچی و ندارم 

💜 مامان 1400🌻《وخدایی که به شدت کافیست》 *هر وقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه   ♡خدا هست ♡   تمام درها هم بسته باشد☆تو تنها امیدی  خداوند آنجا که راه نیست راه میگشاید  وهرگز دیر نمیکند فقط کافیست بدانیم  ♡اومیبیند♡میداند♡میتواند♡   من ایمان دارم که تو هوام و داری  به خاطر معجزه قشنگی که بهم نشون دادی هزاران بار ازت ممنونم .    دوسِت دارم خداجون   ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 《گیریم که من هنوز اختر نشدم  ؛ یکسال دگر گذشت و مادر نشدم ؛  افسوس و صد افسوس که ناکام هستم ؛ در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》  ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡  خدا جونم منتظر معجزه بعدی هستماااااا😉😉😉 عاشقتم خدا جون💜 قربونت برم خدا جووونم معجزه بعدی هم نشونم دادی دیگه تا ۳ نشه بازی نشه   ازت میخوام سومی دیگه نینی جونم باشه  مرسی که هستی خدای مهربونم😊
فستت رو اگه خیلی سختته با ۷۰۰ بگیر فعلا  هر وقت سرت گیج رفت یه خرما یا کشمش بخور نزار فشار و ق ...

مرسی عزیزم، حتما 

خیلی محبت داری خانومی 😘😘 

این هفته زمان ورزشم مثل قبل باشه؟ 

ReStart                                               
مارکش چیه؟؟من زدم دی جی نوشته بود۱۱۰تومن

سلام عزیزم 

منئ توی تاپیک گزارش دیدم خیلی خوب وزن کم میکنی (ماشااله)من تازه واردم میشه بگید چقدر ورزش میکنید 

وایا کمتر از کالری تعیین شده میخورید  

رهگذار عمر سیری در دیاری روشن وتاریک....رهگذار عمر راهیست بر فضایی دور یا نزدیک ...کس نمیداند کدامین روز می اید . کس نمیداند کدامین روز میمیرد

❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

بچه ها اون رژیم سریع شیر و سیب رو که من نوشتم برای یکی از بچه ها اصلا شماها نگیرید مسوولیت استپ شدنتون با خودتونه ها 

اون رژیم رو من با توجه به شرایط اون دوستمون بهش گفتم و کلا فقط برای دو سه کیلوی اخر وزنتونه الان بگیرید بعدش دیگه با کالری شماری کم نمیشید 

مرسی عزیزم، حتما  خیلی محبت داری خانومی 😘😘  این هفته زمان ورزشم مثل قبل باشه؟

قربونت عزیزم 

اره فعلا وزش هات همین باشه بعد یکماه تغییرش بده 

سلام  وزن ابتدا ۶۳.۷ هفته پیش بادکنک الان ۶۲.۷ هدف ۶۳ @آسنات99     @hamta78830 ...

👏🏻👏🏻👏🏻😍

من از دلخوشی های این زندگی ، مگه چی به جز حقمو خواستم...نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود .. 🤱🏻