2789

بیشترین خوراکی هر روز یا هررچند روز میخرین و دوست دارین چیه و اینکه چه خوراکی ها رو خدتون بلدین چه دیر و کیک ها و شیرینی جاتی رو

من همش چیپس میخورم در تمام طعم ها معروفم به عشق چیپس بودن

تو خونه کیک می پزم و قدیما هزار نوع درست می کردم و شیر موز و اب طالبی و کلی حوصله داشتم

الان اصلااا

نهایتا با پودر کیک اماده کیک درست می کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

زیاد اهلش نیستم به خاطر بالا نرفتن وزنم ولی عاشق کرانچی فلفلیم

بنازم عدالتتو خدا جون 🥰😍 هزاران بار شکرت 🤲🤲🤲🤲 اذان صبح حیات بخش 🌿اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

همرو شوهرم از فروشگاه میخره خرید تنقلات کیک شیرینی آجیل نسکافه و میوه تربار شنبه به شنبست

برنج سالانه

گوشت مرغ ماهی میگو ماهانه

🧚."قاصدک حرف دلم را به خدایم برسان".🧚

هر هفته سه چهار تومن میشه بستنی و شکلات و چيپس و تخمه و مغزیجات

من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

هر هفته سه چهار تومن میشه بستنی و شکلات و چيپس و تخمه و مغزیجات

سلاممممممممممم

بنازم عدالتتو خدا جون 🥰😍 هزاران بار شکرت 🤲🤲🤲🤲 اذان صبح حیات بخش 🌿اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

زیاد اهلش نیستم به خاطر بالا نرفتن وزنم ولی عاشق کرانچی فلفلیم

دقیقا منم

حالا با این افزایش قیمتا میگم خوبه باز خودم دیگه نمیخورم وگرنه که دیگه حقوقم فقط باید خوراکی میشد🫠

رژیم کاری دو سر سوده😁

من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

سلاممممممممممم

سلام قلبم😍🥰🤩😘