2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1064594 بازدید | 118822 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بله خداروشکر هم خرما هم شیر هم سیب دارم توخونه

😫😫😫😫😫😫من شیر ندارم  سیب هم ندارم

برا همین میگم فردا😉😉😉😉😉

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚 قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓 >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>> هدفم ۵۶ 🔐 ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش @آسنات99 @خوشگلشششونم @مامان_دو_گل_پسر @shaparak شرقی

آره فقط۶کیلو ونیم به هدفم مونده🥰🤩ایشالله تا آخر بهمن به هدفم رسیدم به امید خدا🤲🤲🤲

واای فاطمه من بجات ذوق کردم.. باور کن.. کلا رسیدن به هدف در نتیجه تلاش خودِ آدم برام جذابه الانم احساساتی شدم از خوشحالی چشمام اشکی شد خداروشکر عزیزم

ایشالله همینم باشه به امید خدا برم بالاتر میگم عزیز دیروز دیدم الهه جون یک رزیم داده بود  رژیم ...

نه عزیزم نگیر اون برای دوکیلوی اخره و گروه سبز اگه مدت زیااادی استوپ باشن 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

سلام ب همه دوستان و سمیه جون عزیز

نام: مانکن۷۰

وزن شروع: ۷۵.۳۰۰

وزن هفته‌ی قبل: ۷۲.۲۰۰

وزن جدید: ۷۰

وزن هدف: ۵۷

@سمیه1396  

وزن اولیه: ۷۳.۵۰۰🤦قد: ۱۶۱/  وزن هفته‌ی قبل: ۷۱.۷۰۰/ وزن الان: ۷۱.۳۰۰ /هدف اول:۶۹😊/ هدف دوم:۶۳😁/ هدف آخر57😍 موفقیت را ابتدا در ذهنتان تصور کنید، سپس با چشم تان ببینید و بعد با جسم تان خلق کنید...
واای فاطمه من بجات ذوق کردم.. باور کن.. کلا رسیدن به هدف در نتیجه تلاش خودِ آدم برام جذابه الانم احس ...

فدات بشم چقدر دلت صافه😘😘😘

آره خودمم خیلی خوشحالم فقط اراده خودم واینکه اینجا میام انگیزه میگیرم از همه 🤗

سلام الهه جون😘😘😘😘چطوری؟خاهر دیدی دیشب  تا کجاها رفتیم؟؟😁از دلتنگی

سلام عشقم 😘❤️ بسوزه_پدر_اعتیاد# 😂

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
منم ریزه میزه دوس دارم🤗🤗🤗 الآنم خوبم ولی می‌خوام شکموپهلو کلا بره رد کارش😂😂

قد بلند هم نعمتیه هاااااا

من دیگه ریزه میزه نیستم.کوتاهم

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚 قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓 >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>> هدفم ۵۶ 🔐 ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش @آسنات99 @خوشگلشششونم @مامان_دو_گل_پسر @shaparak شرقی