2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1064594 بازدید | 118822 پست
@خوشگلشششونم     @آلاهیدا     بچه ها وزن اولیه یعنی بیشترین وزنمونو بزن ...

وزن اولیه ات اگر توی چالش قبلی بودی همون وزنو بزن

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚 قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓 >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>> هدفم ۵۶ 🔐 ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش @آسنات99 @خوشگلشششونم @مامان_دو_گل_پسر @shaparak شرقی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره من پایه ام 

🤗🤗🤗🤗🤗پس اماده بشیم برای فردا 

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚 قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓 >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>> هدفم ۵۶ 🔐 ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش @آسنات99 @خوشگلشششونم @مامان_دو_گل_پسر @shaparak شرقی

آفرین خیلی خوب این هفته رعایت کردی دقیق ،حتما فردا کلی ذوق میکنی🥰 منم یکم زیادتر شد کالریم ولی احس ...

سلام عزیزم 🥰🥰

وزن شروع:       ۵۹

وزن هفته قبل: 🎈

وزن جدید:    ۵۶.۷۰۰

وزن هدف :      ۵۰

💙💙💙💙💙💙💙

شما چه کردی؟

من از دلخوشی های این زندگی ، مگه چی به جز حقمو خواستم...نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود .. 🤱🏻

@آلاهیدا  

خودم تنبل بازی در اوردم😑ولی جبرانش کردم☹فک کنم چون زمان پریودیع ولی من هنوز نشدم دیروزم نخودچی خوردم نخودچیم ک شوره قبل وزن کشی نباید نمک خورد 😑😑😑😑😭😭😭😭

هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط" و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي  بیــن  اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ ‌هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇
آره ۶۰میرم تثبیت ایشالله آخه قدمن ۱۶۸اگه۵۵بشم لاغرمردنی میشم مامانم از فرزندی ساقطم میکنه😂😂😂😂

😂😂😂😂😂😂🤩🤩

ماشالله به قد بلندت خانوم

من قدم ۱۵۶ هست😫😫😫😫 ۱۲ سانت بلندتری از من

تو باید بری تثبیت