2777
2789
منم گاهی درد دارم خیلی کم، به دکتر گفتم گفت اشکال نداره، اما زیر شکمم با لگن و کمر درد میکنه و تیر م ...

هفته چندمی عزیزم ؟من اولاش اینجوری بودم یه مدت خوب شدم الان که نزدیک هفته یازدهم هستم دوباره درد خفیف دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفته چندمی عزیزم ؟من اولاش اینجوری بودم یه مدت خوب شدم الان که نزدیک هفته یازدهم هستم دوباره درد خفی ...

یازده هفته و یک روز، هفته دیگه میرم ان تی یکم خیالم راحت میشه، شیاف ضرر داره؟ بدن عادت نمیکنه؟ من تا الان ۹ شب استفاده کردم، نوبت دکترم هم ۲۰ روز دیگه ست

یازده هفته و یک روز، هفته دیگه میرم ان تی یکم خیالم راحت میشه، شیاف ضرر داره؟ بدن عادت نمیکنه؟ من تا ...

منم دکترم گفته دوشنبه برم یعنی یازده هفته،شیاف چی استفاده میکنی؟مسکنه؟

منم دکترم گفته دوشنبه برم یعنی یازده هفته،شیاف چی استفاده میکنی؟مسکنه؟

شیاف پروژسترون ۴۰۰، نه مسکن نیست، واسه جلوگیری از سقط.

راستی یه سوال اگه الان یازده هفته ای پس چرا تیکر بارداریت دو هفته جلوست؟

شیاف پروژسترون ۴۰۰، نه مسکن نیست، واسه جلوگیری از سقط. راستی یه سوال اگه الان یازده هفته ای پس چرا ...

خب دوهفته ک دکتر  گفته استفاده کن،من درست زدم نمیدونم چرا تیکرم بارداریم دوهفته جلوه😂

سلام دوستان عزیز باردار......من ماما هستم

اگر در شهر اندیشه، شهریار، شهرقدس، ملارد، تهران هستید 

میتونم شمارمو بهتون بدم و در صورتی که مشکلی یا سوالی داشتید راهنماییتون کنم 

مامای همراه هم هستم