2777
2789

یه مادر بزرگ دارم مادر مامانم هست

من همسایه بغلیشم روزی ده بار میاد درخونمون میشینه ناله می‌کنه از غم‌وغصه هاش میگه وگریه می‌کنه و انرژی منفی واردمیکنه ومیره

کاش واقعی باشن آخه بگو ای مادرجان تو که خونه داری حقوق داری حالا فقط یه بچه معلول ذهنی رو جمع می‌کنی که میشه دایی من چهل و پنج سالشه و کارای شخصیشو بجز حمام رفتن انجام میده پس چی میخوای دیگه خیلی ها با شرایط بدتر ازتو دارن زندگی میکنن اینقدرررررررررررررررررر آهوناله وناشکری نمیکنن بخدا شرایط خونه عوض کردن ندارم دارم دیوونه میشم خودم تو زندگیم خیلی مشکل دارم باید مادرجانم تحمل کنم بخدا از حرفهای تکراریش خسته شدم دارم دیوونه میشم میخام برم پیش روانشناس تا آروم شم .مامانم بنده خدا از دستش ناراحتی اعصاب گرفته...

بخدا فیلم بازی می‌کنه همش آه وناله می‌کنه بعد زیر چشمی نگاه می‌کنه ببینه من نگاش میکنم یانه

من درکش میکنم پیره تنهاس و مشکلاتی داره

اما من خودمم دیوونه شدم بخداااااااااا

احترامش خیلییییی نگه میدارم خیلی هم زود رنجه

نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه می‌کنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگ میاد چیزی بگه پاشو برو ک دیگ تکرار نکنه

نمیشه بخدا ناراحت میشه خیلی زود رنحه

نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه می‌کنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁
خدا صبرت بده سخته

ممنون واقعا سختمه

از یه گوش بگیر از اون یکی بده بره....

چقدر بخدا همش تکرار تکرار

خب باهاش صحبت کن بگو ک زندگیت خوبه و ناشکری نکن

هزاااار بار گفتم مثل اینکه اصلاااااا متوجه نمیشه

اگه هندزفری بزاری گوشت آهنگ گوش بدی متوجه میشه ؟

وااای همشم سوال می‌پرسه میگه چکارکنم!؟؟؟!؟؟

چقدر بخدا همش تکرار تکرار

بابا اعصابتو با این چیزا ضعیف نکن بذار بگه پیره دیگه مثل بچه کوچولوهاست...به حرمت بزرگیش سخت نگیرید بذارید هرچی میخواد بگه حرص نخور ...وقتی حرف میزنه یه هندزفری بذار تو گوشت آهنگ شاد گوش کن😅

وااای همشم سوال می‌پرسه میگه چکارکنم!؟؟؟!؟؟

نشین کنارش به کاری مشغول کن خودتو ‌.مثلا جاروبرقی بکش و تلویزیون ببین یا آهنگ بزار گوش کنین 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

خب میدونی که اوضاعش چندان بد نیس پس حرص نخور، یا وانمود کن گوش میدی 

سیب زمینی سبزی چیزی بیار پاک کن حواست نده بهش یا بحثو عوض کن

هیچ وقت بابت چیزهایی که پدر مادرت نتونستن برات فراهم کنن گلایه نکن... چون احتمالا چیزهایی که برات فراهم کردن، همه ی چیزی بوده که داشتن...