2777
2789
عنوان

مادرجانم وناله هاش خداااااااااااا به دادم برس

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 25 پست
بابا اعصابتو با این چیزا ضعیف نکن بذار بگه پیره دیگه مثل بچه کوچولوهاست...به حرمت بزرگیش سخت نگیرید ...

من تهران زندگی میکردم وقتتی زنگ میزدم به خواهرامو مامانم از دست مادرجانم شاکی بودن منم حرفهای شمارومیزدم ولی الان که اومدم شهرخودمون وکنارش دارم زندگی میکنم دیگه تحمل ندارم

نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه می‌کنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نشین کنارش به کاری مشغول کن خودتو ‌.مثلا جاروبرقی بکش و تلویزیون ببین یا آهنگ بزار گوش کنین 

چمیدونم بخدا

نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه می‌کنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁
خب میدونی که اوضاعش چندان بد نیس پس حرص نخور، یا وانمود کن گوش میدی  سیب زمینی سبزی چیزی بیار ...

اوضاعش بد نیست اداهاش منو بیشترحرص میده مثال همش غذاهای پرروغنو نمک میخوره بعد میگه آی فشارم بالاس آی حالم بده بعد میگم خوب نخور واست بده میگه من دوقاشق بیشتر نخوردم ننه جان من از حرصو جوش اینجور شدن

من تهران زندگی میکردم وقتتی زنگ میزدم به خواهرامو مامانم از دست مادرجانم شاکی بودن منم حرفهای شماروم ...

وای خدا صبر بده بهتون پس...زیاد جلوش نباشید مثلا برید اتاقی جایی که نبینه شما رو که شروع کنه حرفاشو

خونم فقط یه سوئیت کوچیکه با دوتا بچه کوچیکه جایی برای در رفتن از دستش ندارم

بگو توکل برخدا با فاصله یه دقیقه 

خخخخخخ فکر خوبیه

اوضاعش بد نیست اداهاش منو بیشترحرص میده مثال همش غذاهای پرروغنو نمک میخوره بعد میگه آی فشارم بالاس آ ...

خخخخ میخاد جلب توجه کنه،مادربزرگ من دوره ازم هرروز زنگ میزنه گریه میکنه پشت تلفن(گریه الکی) که من بخاطر کرونا هیچ جانمیتونم برم خسته شدم واین حرفاکلا هرروزز یه مکالمه تکراری داریم😉 حالا شمام نزدیکی بهش میاد پیشت دیگه نمیدونه چی بگه ناله میکنه، یه هم بونی براش، اگر بری خیلی براش سخت میشه،، به خودت سخت نگیر میاد بگو إ قدیم بگه از ازدواجش خاستگاراش این حرفارو دوست داره😉😉😉

هیچ وقت بابت چیزهایی که پدر مادرت نتونستن برات فراهم کنن گلایه نکن... چون احتمالا چیزهایی که برات فراهم کردن، همه ی چیزی بوده که داشتن... 
خخخخ میخاد جلب توجه کنه،مادربزرگ من دوره ازم هرروز زنگ میزنه گریه میکنه پشت تلفن(گریه الکی) که من بخ ...

باور کن حرفو میبرم به جاهای دیگه میکشونم تا یکم از شادی هاش بگه بلاخره یه نقطه غم واسه توش پیدا می‌کنه تاآه وناله کنه دیگه هیچکدوم از بچه های جواب گوشیشو نمیدن از بس خسته شدن

باور کن حرفو میبرم به جاهای دیگه میکشونم تا یکم از شادی هاش بگه بلاخره یه نقطه غم واسه توش پیدا می‌ک ...

عجبببببباااااا آره مثل ننه من ته ماجرای خاستگاری و عروسی میفته به جون بابابزرگ بیچاره که منو بدبخت کرد اسیرکرد، آواره کرد منو بزور دادن بهش😂😂😂واشک خب دیگه چاره نیست خودت ازین گوش میشنوی ازون یکی درکن 

هیچ وقت بابت چیزهایی که پدر مادرت نتونستن برات فراهم کنن گلایه نکن... چون احتمالا چیزهایی که برات فراهم کردن، همه ی چیزی بوده که داشتن...