2777
2789
چشم❤️

چون الان مثل قبل نیست 

الان کسی نه  از درون نه از گوشی هیچکی خبر نداره

الان همه چی تو گوشیاس بخدا

برادرت گناه داره ی زنی بگیرن ک واقعا زن زندگی باشه

چشمتم بی بلا

چون الان مثل قبل نیست  الان کسی نه  از درون نه از گوشی هیچکی خبر نداره الان همه چی تو گو ...

برادرم ماهه ازبس خوبه نگرانشم میترسم یکی بیاد فقط بخاطر موقعیتش بخواد واقعا الان خطرناکه ممنونم گلی🌺

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بخدا من خودم تاحالا یه بارم تنها بیرون نرفتم میترسم اینا حالا 

من چن وقت پیش قرار بود خاستگار بیاد حضوری حرف برنیم

اولین بارم بود با یه پسر میخولستم رو در رو در مورده زندگیم حرف بزنم انقد ک خجالت میکشیدم و خوشمم نمی اومد ک ازدواج کنم گریه کردم گفتم مامان تو رو خدا بگو نیان

حالا با اینه 19 سالمه شاید هم سن های من ازدواج کردن و بچه هم دارن

من چن وقت پیش قرار بود خاستگار بیاد حضوری حرف برنیم اولین بارم بود با یه پسر میخولستم رو در رو در م ...

منم بخدا تاحالا با هیچ پسری حرف نزدم اما ماشالا دختر خاله هام میدونم میحرفن اما نمیگن 

منم بخدا تاحالا با هیچ پسری حرف نزدم اما ماشالا دختر خاله هام میدونم میحرفن اما نمیگن 

اره یه پسر میبنم اتقد دست و پا چلفتی ام

اتقد ک سرخ و سفید میشم فک میکنن یه چیزی زدم بخدا

حالا تو خوبی من استرسی بشم گرمم میشه پاهام میلرزه خخ

ارع حالا دوستای من انقد ک پرو ان 

با پسر انقد راحت میحرفن

تو فامیل ب من میگن دیگه بزرگ شدی از تو گوشی پیدا کن برا خودت

منم ک دست و پاچلفتی تر از این حرفام

ارع حالا دوستای من انقد ک پرو ان  با پسر انقد راحت میحرفن تو فامیل ب من میگن دیگه بزرگ شدی از ...

منم والا یکی بمن گفت تو چرا نداری حالا داشته باشم چی میشه اخه همه داشتن چیکار کردن هیچی فقط افسردگی اهنگهای غمگین