raha_shytoon مدیر عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 740 عنوان کی میخواد گپ بزنیم بیاد | مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 82 پست اینجا جاییه برای چن دقیقه هم شده بدون نارحتی و مشکلات میخواییم گپ بزنینمبیایین در تاپیکم ب روی همتون بازه 1399/09/27 | 00:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
داشبرد عضویت: 1399/09/26 تعداد پست: 205 خوشم نمیاد خودمو عادت ندادم خوبه ولی عادت کن چون تو ازدواج بدجور به مشکل میخوری تودوستان من بودن ادم های خجالتی که زندگیشون به مسکل ذخورده
،ناامیدازدنیا عضویت: 1399/05/23 تعداد پست: 952 خوبه ولی عادت کن چون تو ازدواج بدجور به مشکل میخوری تودوستان من بودن ادم های خجالتی که زندگیشو ... اصلا خجالتی نیستم ولی استرس میگیرم
داشبرد عضویت: 1399/09/26 تعداد پست: 205 اره من با خانومم بد جور دعوا کردیم الانم قهر رفته بجه هعم برده من جدی خیلی دوست دارمس چیکار کنم
،ناامیدازدنیا عضویت: 1399/05/23 تعداد پست: 952 من با خانومم بد جور دعوا کردیم الانم قهر رفته بجه هعم برده من جدی خیلی دوست دارمس چیکار کنم میتونم بپرسم برای چی دعوا کردین
داشبرد عضویت: 1399/09/26 تعداد پست: 205 اصلا خجالتی نیستم ولی استرس میگیرم خوب برطرفش کن الن من مردم دارم با شما صحبت میکنم پس البان باید استرس داشته باشی
،ناامیدازدنیا عضویت: 1399/05/23 تعداد پست: 952 خوب برطرفش کن الن من مردم دارم با شما صحبت میکنم پس البان باید استرس داشته باشی ن انجوری نیستم که برم بیرون چادریم بازمم پشتسرمو نگا کنم پسر میبینم تا خونه دنبالم میان اونوقت اونجوری میشم
raha_shytoon مدیر استارتر عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 740 من با خانومم بد جور دعوا کردیم الانم قهر رفته بجه هعم برده من جدی خیلی دوست دارمس چیکار کنم بهش بگو بیا حرف بزنیم بعد براش یه گل بخر و از دلش دربیار اگع مشکل از تو قول بده ک مشکلو حل میکنیخلاصه ب زبون بگیر
داشبرد عضویت: 1399/09/26 تعداد پست: 205 بهش بگو بیا حرف بزنیم بعد براش یه گل بخر و از دلش دربیار اگع مشکل از تو قول بده ک مشکل ... جواب نداه این راهها راههای جدید وجاب بده مقصر اون بود نه من از حسا ب من پول برداشت کرده که اون پول امانت بود پیش من
raha_shytoon مدیر استارتر عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 740 جواب نداه این راهها راههای جدید وجاب بده مقصر اون بود نه من از حسا ب من پول برداشت کرده ... خب مقصر هم شمای هم ایشونچون سما باید بهش میگفتین ک پول امانتهایشون هم از شما باید اجازه میگرفت
داشبرد عضویت: 1399/09/26 تعداد پست: 205 میتونم بپرسم برای چی دعوا کردین سر حساب من پولی که تو کارت من برداشت کرده مبلغشم بالاست اون پول امانت بود تو حساب من
raha_shytoon مدیر استارتر عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 740 سر حساب من پولی که تو کارت من برداشت کرده مبلغشم بالاست اون پول امانت بود تو حساب من اون ک نمیدونسته شاید نیاز داشته
داشبرد عضویت: 1399/09/26 تعداد پست: 205 خب مقصر هم شمای هم ایشون چون سما باید بهش میگفتین ک پول امانته ایشون هم از شما باید اجازه میگرفت حالا چیکار کنم بر گرده الان بدجور دلتنگشم ونیازش دارم شما راهنمایم کن
،ناامیدازدنیا عضویت: 1399/05/23 تعداد پست: 952 سر حساب من پولی که تو کارت من برداشت کرده مبلغشم بالاست اون پول امانت بود تو حساب من میتونم بگم کار اشتباهی کرده خانومت باید میگفت بعد اصلا بدون اجازه چرا حریم شخصی شماست اگه پول بخواد بیا د بهتون بگه نه بدون اجازه که اینطوری شه