2777
2789
عنوان

جاری خوبه یا خواهر شوهر؟؟

567 بازدید | 29 پست

سلام خانما خوبید

میگم جاری خوبه یا خارشور

من یه جاری دارم ک فعلا نامزدع با برادرشوورم

خودم عروس اول خونواده هسم یه خاهر شوور دارم ک از داداشاش کوچیکه 

یه برادشورم دارم ک نامزده

من با خاهرشوورم خیلی صمیم عین خاهر ینی حد ندارع

اما اونروز با جاریم داشتم بگو بخند میکردم ک این ناراحت شد رفته پیش مادرشورم گفته اینا منو فراموش کردن فلان 

خلاصه سرتونو درد نیارم ب نظرتون با جاری صمیمی باشیم یا خاهرشوور؟؟

اینم بگم وقتی جاریم با خاهرشوورم فقط حرف میزنه زیاد با من نع

من کاری ندارم ولی رفتار اونروز خاهر شوورم خیلی عجیبه 

به نظرتون من اشتب کردم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ کدام👌

چه زیبا گفت دکتر الهه قمشه ای.وقتی دعا میکنی ، دعای تو از این جهان خارج میشود و به جایی میرود که هیچ زمانی نیست.دعایت به قبل از پیدایش عالم میرود. دعایت به آنجایی میرود که تقدیرا را می نویسند و تقدیر نویس مهربان عالم تقدیرت را با توجه به دعایت مینویسد🌟

بزا ی چی بگم بهت با جفتشونم مث ی دوست رفتار کن.مثلا تو جمع نشستید جفتشونم مخاطب قرار بده حرف زدنی ولی زیادم وراج نباش همه زندگیتو ب زبون بیاری  ببین اگ جاریت از زندگیش بهت میگ توام یکمشو بگو ولی مشکلاتتو ن ب خواهرشوهر ن ب جاری نگو

پناه بر تو ک بی واژه مرا میشنوی.....

بستگی ب رفتار ها داره 

ی حد و مرز نزاری مشکل ساز میشع 

هیچ وقت خواهرشوهر، مثل خواهر نیس، همه چیو نگو 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊