2777
2789
عنوان

حمله پانیک

4179 بازدید | 65 پست

لطفا کسایی که پانیک داشتن از علائم اولیهشون بگن و چجوری متوجه شدن که پانیک دارن، آیا موقع حمله فشارشونم میره بالا؟؟مثلا یهو فشارشون بره رو ۱۷-۱۸ . انگار که دارن سکته میکنن

مرا عهدیست با شادی، كه شادى آن من باشد  

موقع حمله تنگی نفس تعریق تپش قلب بیقراری شدید حس میکنی الان ک بمیری وداری میمیری کاری از دستت برنمیاد.

من افت فشار خون وقند همراه ضعیف شدید هم داشتم

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من سه ماه پیش دچار اولین حمله شدم ، شب ساعت چهار که بیدار شدم یه دخترم شیر بدم یه لحظه احساس کردم نفسم تنگ میشه و دارم خفه میشم و به دنبال اون ضربان قلبم رفت بالا و پاهام کاملا سست شده بود 

از تنهایی شدید میترسیدم همراه پانیک دچار ترس هم شده بودم شاید باورت نشه از سوار آسانسور شدن تنهایی واهمه داشتم واصلا سوار نمیشدم از سوار شدن به هواپیما الانم دارم.

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
موقع حمله تنگی نفس تعریق تپش قلب بیقراری شدید حس میکنی الان ک بمیری وداری میمیری کاری از دستت برنمیا ...

خب خیلی علائم ها متفاوته شما از کجا مطمعا شدید که پانیکه و تشخیص درست بوده؟

عزیزم من سه ماه پیش دچار اولین حمله شدم ، شب ساعت چهار که بیدار شدم یه دخترم شیر بدم یه لحظه احساس ک ...

خب میشه بگید به چه دکتری مراجعه کردید برای تشخیص درست

من از سال ۹۲دچارش شدم تا الانم دوسه بار عود کرده یمدت ک دارو میخورم بهتر میشم.

برا من استارتش از اونجا شروع شد ک تازه عروسی کرده بودم تو شهر غربت دست تنها تو بیمارستان آمپول اشتباهی بهم زدن ومن حالم خیلی بد شد دیگ از اونروز به بعد دچار حمله شدم

دکتر تشخیص داد تا الان پیش سه تا دکتر رفتم همشون گفتن پانیک.آخه اوایلا فک میکردیم قلبم مشکل داره رفتم دکتر قلب ک ارجاع داد به اعصاب وروان تو نت یه سرچ زدم دیدم همه علایم پانیک دارم.

لحظه حمله نام یاد خدا قرآن خوندن وگریه کردن آرومم میکنه.من درست یسال دچار افت شدید قند خونم میشدم با دعا نذر اینا بهتر شدم افت قند ک پیدا میکردم به مرض بیهوشی میرسیدم

دوست عزیزم من میشد روزی دو سه بار حمله بهم دست میداد الان دیگ بهترم ولی گهگداری حمله بهم دست میده خودم کنترلش میکنم دیگ به اون شدت قبل نمیترسم

دکتر تشخیص داد تا الان پیش سه تا دکتر رفتم همشون گفتن پانیک.آخه اوایلا فک میکردیم قلبم مشکل داره رفت ...

مرسی از توضیحاتت دوست عزیز♥️♥️♥️