2777
2789
عنوان

خانم هایی که باردارید خیلی برای شوهراتون ناز میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1562 بازدید | 119 پست
آره حتما ولی بارداری دیگه خیلی بیشتر باشه

نخیرشم اونقدری زیاد ناز باید بکنی ک تو بارداریم یجور باشه😑🤭

من به همه آرزوهام قول رسیدن دادم🙈❤یه روزی تک تکشونو تبدیل به خاطره شیرین زندگیم میکنم🙈❤اینو بخودم قول دادم🙈❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من زیاد خوشم نمیاد از نازکردمنای الکی همونطور ک خودم متوجه میشم یکی الکی ناز میکنه خب دیگرانم متوجه میشن من الکی ناز میکنم ، اصلا از ادااصول و دست ب کمر راه رفتنو هی دلم اینو خواست اونو خواستو ...خوشم نمیاد چندشه ادم باید خودش باشه

من از همین اول نامزدی یه نازی ازم میخرن منم به ریششون میخندم😐😂😂😂

گلم چون اولش دارن ناز میخرن وگرنه ازدواج ک کرده اون ب ریشتو میخنده😅😅

عضویتمو بیخیال😕 کاربری قبلیم ترکید😅😅
خوب یکمم یاد من بدین چی میشه مگه البته قبلاخیلی نازمیکردم ازوقتی بچه دارشدم انقد اذیت شدم ک پوست کلف ...

🤭🤭نازو عشوه بیا دیگ کاری نداره❤🙈

من به همه آرزوهام قول رسیدن دادم🙈❤یه روزی تک تکشونو تبدیل به خاطره شیرین زندگیم میکنم🙈❤اینو بخودم قول دادم🙈❤
منم 🤣🤣🤣

تو چرا😂

دوری کردن از بعضی آدما مثل گرفتن رژیمه بودنشون لذیذه، نبودنشون باعث پیشرفت 😁😐و هیچ‌کس نبود که غم مرا از خنده هایم بفهمد.💔💔💔💔💔مَن‌فَقَط‌ناظِرعِ‌ناطِقِ‌نُطقِ‌نُقاط ِ‌مُبهَم‌مَناطِقِ‌مَغزِمم...(:!مهم نی پشت سرم چی زر زر میکنن مهم اینع تا منو میبینن خفع میشن😉خــاص؟ … مــالــه اُسْــکُــلاسُ … مَــشْــتــی بــاش… به هر میمونی میرسی سریع نگو با من باش.. سنگین باش 🤪سَّــنّگْـیّنِــعِ هَّــضْـمٌ مَــنْ بَــرآت بِـکِـشّ کِـنّْـآر مِــرسّــے فَــدّآتّ🤘🍃

ناز بیخودی واقعا حال به هم زنه مورد داشتیم بعد از مثبت شدن بی بی چک دست به کمر راه می‌رفت و فقط می‌خورد جوری که آخر پره کلامپسی شد 

این ناز و ادا ها اصلا جالب نیست خداییش مرد هم خر نیست که نفهمه ضریب هوشی شون 60 هم باشه می‌فهمن

خود بارداری به اندازه کافی ویار و درد و استرس داره که نیاز به ناز کردن و جلب توجه نداره خود به خود توجه ش جلب هست

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است