2777
2789
عنوان

خانم هایی که باردارید خیلی برای شوهراتون ناز میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1562 بازدید | 119 پست
من ۹ هفتمه.. اصلا تهوع اینا هم ندارم  وااااای خیلی ناز میکنم. اگه من زنی مث خودم داشتم قطعا چن ...

چی کارا میکنی.

به ما هم یاد بده😊

😍عاشق شغل آینده م هستم. رشته ام پزشکیه💛ایشالا هر کی آرزو داره . و تلاش میکنه بهش برسه. 😎👍تو فامیل هر کی جایی ش درد میگیره از من می پرسه باید چیکار کنم😂😂😂بابا من هنوز ترم چهارم هستم. باور کنید فقط میتونم بوسش کنم خوب شه😘😂😘 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که دو هفته بعد مثبت شدن بی بی چک حالت تهوع وحشتناک داشتم آب هم میخوردم میاوردم بالا اصلا حال خودم هم نداشتم بعدش هم که پدرم فوت شد و همش گریه و زاری و سر خاک رفتن اصلا یه حاملگی افتضاحی داشتم که خدا نصیب کافر هم نکنه اسم خودمم یادم رفته بود چه برسه به ناز کردن 

چهدروغبزرگی ( از دل برود همان که از دیده برفت )

من با پای خودم به تنهایی رفتم زایمان کردم رو چی میگید😂

دوری کردن از بعضی آدما مثل گرفتن رژیمه بودنشون لذیذه، نبودنشون باعث پیشرفت 😁😐و هیچ‌کس نبود که غم مرا از خنده هایم بفهمد.💔💔💔💔💔مَن‌فَقَط‌ناظِرعِ‌ناطِقِ‌نُطقِ‌نُقاط ِ‌مُبهَم‌مَناطِقِ‌مَغزِمم...(:!مهم نی پشت سرم چی زر زر میکنن مهم اینع تا منو میبینن خفع میشن😉خــاص؟ … مــالــه اُسْــکُــلاسُ … مَــشْــتــی بــاش… به هر میمونی میرسی سریع نگو با من باش.. سنگین باش 🤪سَّــنّگْـیّنِــعِ هَّــضْـمٌ مَــنْ بَــرآت بِـکِـشّ کِـنّْـآر مِــرسّــے فَــدّآتّ🤘🍃

من ک شوهر ندارم واسه کی ناز کنم؟😟

غروبم مرگ رو دوشم طلوعم کن تو میتونی...تمومم سایه میپوشم شروعم کن تو میتونی...شدم خورشید غرق خون میون مغرب دریا...منو با چشمای بازت ببر تا مشرق رویا

حاملع نیستم ولی فرض کن با اون شکم😂😂😂😂

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا